Vynálezce ohlásil: Jsem připraven! Konec světa přežiju v kouli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vynálezce ohlásil: Jsem připraven! Konec světa přežiju v kouli!

V rámci funkčních testů se čínský konstruktér nechal i shodit ze svahu do řeky.
V rámci funkčních testů se čínský konstruktér nechal i shodit ze svahu do řeky. (Isifa.com)

Čínský farmář Liou Čchi-jüan se na konec světa, který Mayové předpověděli na 21. prosinec 2012, poctivě připravil. Vymyslel a sestrojil obří kouli, ve které přežije tsunami i zemětřesení.

Za osm měsíců vynalézavý Číňan postavil šest těchto záchranných »modulů«, investoval do nich 4,7 milionu korun. Doufá, že jeho prototyp koupí vláda a peníze se mu tak vrátí. Koule tvoří kovová konstrukce potažená neprodyšným laminátem, plavou po vodě a některé mají i vlastní pohon. Uvnitř »Noemovy archy«, jak ji muž nazval, je místo a zásoby vzduchu pro 14 lidí.


Přečtěte si
solnareduard
14. 12. 2012 • 18:36

Tato koule má vážné nedostatky.Jsem tvůrce univerzálního záchranného systému proti přírodou a lidmi spusobené katasrofy. V mém systému přežiji:100 m vlnu tsunami,tornádo a podobné do rychlosti stupnice F5,záplavy,povodně,havárie na ropných plošinách,v chemičkách,lesní požáry kde je nulová šance přežití Má jednu výhodu kterou já nemám nemám finance na realizaci jsem důchodce a žádná banka mi větší obnos nepučí.Přeji mu přežití Eduard

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.