VIDEO: To je hrůza! Modelky nechali zpívat koledy! Ježíšku, zacpi si uši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO: To je hrůza! Modelky nechali zpívat koledy! Ježíšku, zacpi si uši!

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelky Victoria Secret tradičně patří mezi nejkrásnější ženy světa. Jenže zatímco oči při pohledu na ně jásají, uši neskutečně trpí, když se pustí do zpěvu. Sexy krásky i letos nazpívaly jednoduchou koledu a dopadlo to už tradičně naprosto příšerně. Jen se podívejte!

Tak jednoduchá koleda a tak obrovské trápení! Kočky všem dámám ukázaly, jak (a hlavně v čem) se má zdobit vánoční stromek. A zkoušely přitom zpívat tradiční písničku Deck The Halls. A výsledek? Nemusíte mít hudební sluch a stejně nepřeslechnete, že tohle se zpěvem opravdu nemá vůbec nic společného!

Holky v akci:

Video se připravuje ...

Krásky zpívají falešně, zapomínají slova, pletou si tóny. Učitelé zpěvy by tohle video měli pouštět svým žákům jako odstrašující příklad. Jediné, co se holkám upřít nedá, je fakt, že i při obyčejném zdobení stromku vypadají neuvěřitelně sexy.

Takhle holky pištěly minulý rok:

„My tohle v Austrálii nezpíváme, zpíváme Santa Baby,“ vysvětlila neznalost textu půvabná Miranda Kerr, která musela svou části písně natáčet na bezpočet pokusů. „Není to fér nutit modelky zpívat!“ řekla pak Doutzen Kroes. A měla pravdu. Fér to není vůči všem, kteří mají Vánoce rádi. Tohle je totiž jejich neuvěřitelné prznění.

1459572:gallery:true:true

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.