Rychtář o Bartošové: Pomůže jí už jen psychiatr! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rychtář o Bartošové: Pomůže jí už jen psychiatr! +VIDEO

Rychtář s Bartošovou
Rychtář s Bartošovou (Pavel Machan, Marek Pátek / Paparazzi)

Tak a je to tady! Ivetin zarputilý ochránce, partner a nově také manažer Josef Rychtář (54) přiznal, že by se psychicky zdeptaná zpěvačka Iveta Bartošová (46) měla se svými problémy konečně svěřit odborníkovi! Labilní zpěvačce už podle něj pomůže jenom psychiatr.

Rychtář přitom do této chvíle zpěvačku až nesmyslně hájil a slova o psychiatrovi nechtěl vůbec slyšet. Že by mu s Ivetou už také začala docházet trpělivost?

„Já nevím, jestli k tomu dospějeme. Iveta musí chtít sama, to ji nemůže nikdo nutit, to je na dobrovolnosti. To je jako když se alkoholik nepůjde léčit sám dobrovolně, tak s ním nikdo nehne,“ svěřil se deníku Aha! Rychtář s tím, že si samozřejmě uvědomuje, že odborná péče a dohled by v současné době Ivetě určitě prospěla a zajistila jí lepší budoucnost.


„Ten Ivetin psychický stav je už dlouhodobý. Je to citlivá ženská, tím jí nechci omlouvat, ale tak to prostě je a tlak televize je tak veliký,“ přiznal Rychtář, který už delší čas pozoruje, že Ivetinu psychiku zhoršuje stres a neustále natáčení pro televizi. Video z posledního vystoupení, kdy se rozčilovala nad otázkami diváků, se minulý týden stalo hitem internetu. Teď je navíc psychicky totálně zdeptaná, protože jí už ani televize nevěří. „Je agresivní, nevíme, co od ní čekat,“ bojí se lidé ze štábu.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
3151958
6. 12. 2012 • 12:32

evinka1111 že někteří slováci jsou vymatlaný to vím mám jednoho doma,ale ty s i opravdu důkaz největší srdíčkové kravky,nechceš dělat Ivet manažérku?

ines
4. 12. 2012 • 13:17

ze ma zapleceno a zadarmo vam show delat nikdo nebude a to ze ma zaplaceno je jeji vec a toho kdo ji plati.taky to ze je stale v bulvaru je proto ze si na ni vydelaji taky dost a hlavne vam vsem dela radost jak ji to co nejvice zneprijemnit ten jeji zivot .bulvar a vy vsichni jste se rozhodli ji znicit zivot a k tomu vam to dela jeste radost.tak bulvar na vas a at zjisti jaky zivot si vedete vy!to by pak byla zajimava diskuse.

hejhej
4. 12. 2012 • 13:12

Kdyby se necpala do bulváru s deníčkama ,střídáním milenců a nevystupovala v televizi opilá,nebyly by tyto diskuze,jako nejsou u jiných zpěváků.IB nic neumí,stále se na někom přiživuje,pomlouvá rodinu,své bývalé spolupracovníky.Diskuze u Bartošové není o radách ,ale pro pobavení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.