StarDance: Když hvězdy tančí...a padají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

StarDance: Když hvězdy tančí...a padají!

Procházka občas zapomene tančit a začne bruslit, což většinou končí pádem.
Procházka občas zapomene tančit a začne bruslit, což většinou končí pádem. (Aha!)

Modřiny, škrábance, vymknuté kotníky… To vše a více patří k tvrdému sportu, jakým tanec je. Ve StarDance mají soutěžící své vlastní a velmi bolestivé zkušenosti. Nedělní Aha! vybralo několik pikantních zranění, které letošní pátý ročník provází. „Někteří tanečníci parket na zkouškách spíše vytírají, než by na něm tančili,“ prozradil se smíchem zdroj ze zákulisí.

To, že všechny hvězdy do jednoho zhubly pěkných pár kil, je kvůli náročnosti a častému pohybu jasné. Ale že dojde i na krev, mnozí určitě nepředpokládali.

Oldřich Navrátil

Minulý týden si Oldřich Navrátil (60) při čekání na výsledky teatrálně prokousl ruku, až z ní tekla krev (toto zranění bylo pouhý žert – pozn. redakce)! Vtípek mu bohužel nepomohl, diváci rozhodli o jeho vyloučení.

Petr Bende

Z koho ale krev opravdu tekla, byl zpěvák Petr Bende (35), který si při generálce doslova propálil koleno! „Zničil jsem si i kalhoty,“ bral zranění s humorem Petr. Ten v soutěži vypadl jako druhý.


Barbora Poláková

Nejvíce při StarDance trpí Barbora Poláková (29). Ta si hned zkraje natáhla stehenní sval a minulý týden trénovala po zákroku zubařů, kteří jí nemilosrdně vyrvali osmičku „Přišla jsem hned po zákroku, nemůžu ani mluvit,“ skučela Poláková bolestí.

Martin Procházka

Hokejista Martin Procházka (40) v nejednu chvíli zapomíná, že má boty a ne brusle a minulý týden sebou »říznul« na generálce tak, že ho zlobí kotník do teď! Pádu se nevyhnul ani Navrátil. V jeho věku to ovšem vypadalo velmi nebezpečně!


Dana Morávková

Nejlépe je na tom Dana Morávková (41). Ta zatím vyšla pouze se škrábanci. „Odřela jsem se o vlastní šaty,“ řekla Dana.

Tereza Kostková

Neupadla, nemá ani modřiny, zato ale odmoderovala celý večer s pořádnou chřipkou. „Paní Kostková se opravdu necítila dobře, proto nedorazila ani na následnou tiskovou konferenci,“ prozradil zdroj ze štábu.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.