Depardieu. Lohan. DiCaprio: Na hvězdy Hollywoodu dopadla ruka zákona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Depardieu. Lohan. DiCaprio: Na hvězdy Hollywoodu dopadla ruka zákona!

Snad to nebolelo. Filmoví agenti FBI se s DiCapriem nemazlili!
Snad to nebolelo. Filmoví agenti FBI se s DiCapriem nemazlili! (Profimedia.cz)

New York prožil tento týden poprvé v historii den bez násilného trestného činu, ale herecké celebrity si z řadových občanů příklad nevzaly! Hned tři z nich – konkrétně Gérard Dépardieu (63), Lindsay Lohan (26) a Leonardo DiCaprio (38) skončili s želízkami na rukách! A jen jeden z nich v tom byl nevinně, neboť jeho zatčení nařídil filmový scénář. Ostatní dva překročili zákon!

Gerard Depardieu: Boural opilý!

Francouzský bard měl na motocyklech už nejméně 20 nehod, většinou pod vlivem alkoholu. Loni se v opilosti vymočil do uličky mezi sedadla letadla, nedávno údajně napadl jednoho řidiče, teď pro změnu havaroval na pařížském náměstí Generála Catrouxe. V krvi měl 1,8 promile, přičemž zákony Francie tolerují nanejvýš půl promile! S lehce poraněným loktem skončil na stanici, byl obviněn z přestupku a po vystřízlivění propuštěn. Z herce se stal postrach všech pařížských policistů, kteří netuší, co vyvede příště.

Lindsay Lohan: Alkohol, krádež a teď... Mlátí lidi!

Řízení pod vlivem alkoholu a drog, ukradený náhrdelník, opakované porušování podmínky... A když už se konečně zdálo, že bude »sekat dobrotu«, popere se v nočním klubu! Rozparáděná Lindsay podle svědků několikrát udeřila pěstí do obličeje jednu návštěvnici podniku, a tak si ji ve čtvrtek kolem čtvrté ranní odvedla policie. Za posledních šest let byla herečka už třikrát ve vězení, ale vždy jen na pár dní. Soudcům s ní už dochází trpělivost...

Leonardo DiCaprio: Obral investory o miliardy!

Na ulici k němu za bílého dne přišli dva agenti FBI, srazili ho k zemi a nasadili mu pouta. Herec Leonardo DiCaprio ale ve skutečnosti v cele neskončil. Drsné zatčení bylo součástí scény pro jeho nový film Vlk z Wall Street, ve kterém hraje burzovního makléře Jordana Belforta (50), který obral investory o 4 miliardy korun, za což si na přelomu tisíciletí odseděl 22 měsíců. Belfortovy paměti později vyšly ve 40 zemích a 18 jazycích, teď na jejich základě vzniká film, jehož režije se ujal slavný režisér Martin Scorsese (70).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.