Bartošová v přímém přenosu zase mimo! Iveta pila, přiznal Rychtář | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bartošová v přímém přenosu zase mimo! Iveta pila, přiznal Rychtář

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

Včerejší vystoupení zpěvačky Ivety Bartošové (46) v live pořadu na televizi Pětka přineslo zase pořádný trapas. Koktala, zapomínala se, mluvila nesouvisle… Zkrátka vypadala, že byla znovu úplně mimo. Až muselo být divákům líto moderátora Antonína Duchoslava (47), který se zoufale snažil zabránit dalšímu skandálu…

Už na první pohled muselo být divákům jasné, že Iveta znovu není ve své kůži. Křečovitý úsměv a oči, hledající po každém dotazu záchranu u moderátora Antonína Duchoslava nebo přítele Jozefa Rychtáře (54), hovořily za všechno. Iveta vypadala, že se brzy zhroutí a možná by televize v rámci zachování zbytku jejího duševního zdraví měla uvažovat o ukončení Ivetina trápení v přímých přenosech.

Iveta odpovídala na otázky diváků zmateně. Televize navíc po kritice, že cenzuruje dotazy divůků, pustila na obrazovku otázku, která zpěvačku doslova rozhodila. „Iveto, vy jste pila?“ zeptal se jeden z diváků, kterému neušlo, že Bartošová má skelný zrak a těžký jazyk. Zpěvačka v tu chvíli ztichla a očima hledala pomoc. Ta přišla ze strany Rychtáře, který přiznal, že během dne měla Iveta skleničku sektu.

Dlouhé poté, co divák zavěsil, se Iveta vzpamatovala a s trochou hysterie v hlase začala pokřikovat: „A vy jste pil?“ Svou otázku několikrát zmateně zopakovala a vůbec jí nevadilo, že divák před hodnou chvílí ukončil spojení. Když to zjistila, obořila se alespoň na Duchoslava, který se jen zoufale snažil zabránit dalšímu trapasu. Poté, co Antonín prohlásil, že po obědě měl jedno pivo, se Iveta uklidnila. „Tak vidíš, ty jsi taky pil!“ tetelila se nepochopitelným štěstím. Co bude teď? Dostane Iveta další pokutu? Jen aby za chvíli nedlužila televizi víc, než v ní vydělá!

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
hejhej
1. 12. 2012 • 15:36

Naprostá pravda

dannaa
30. 11. 2012 • 17:46

Myslím,že mu Iveta podepsala na vše plnou moc.V Tv se prokáže,že je nesveprávná a Rychtářovi spadne vše do klína.Dům,peníte z TV 5.A I.B odloží do léčebny.Však všichni diváci viděli,jak je nemocná.Nevěřím,že Ivetě pomáhá nezištně.A již vůbec ne z lásky.

dannaa
30. 11. 2012 • 17:43

Nemyslím,že by tato moudrá doporučení Iveta pochopila.Dávno by se tím řídila,nemá na to potenciál. Jediné možná,držím palce.

girasole.
30. 11. 2012 • 12:42

Copak, ze nejdes pozitivne rozpravat na plesk..snad se nebojis Jinak tezko zmenì myslenì, kdyz nemà cìm myslet

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.