Ornella se rozhodla stát herečkou! Je jako anglická královna, říká její matka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ornella se rozhodla stát herečkou! Je jako anglická královna, říká její matka

Matka a dcera Štikovy
Matka a dcera Štikovy (Marek Pátek / Paparazzi)

Když se někde objeví matka a dcera Štikovy, je o zábavu postaráno. Na jednom z posledních večírků se navíc obě pořádně rozpovídaly a o překvapení tak bylo postaráno. Ornella prozradila, že bude herečkou a její matka tuhle novinku ještě vyšperkovala

Ano, čtete správně, blonďatá královna večerku Ornella Štiková (19) se přihlásila na Damu. A její motivace? "Chci ukázat, že mladé ženy, které mají děti, se nemusejí vzdávat svých snů. Mým snem je herectví a dělat s televizí, nebo tak něco. Takže rozhodně si půjdu za tím," řekla Štiková v pořadu Selebrity televize Óčko.

Že to Ornella myslí vážně, vysvětlovala následně i její matka Monika,. "Teď si podala přihlášku na DAMU, takže doufám, že se to postupně otočí a nebude jenom slavnou maminkou, ale třeba i slavnou herečkou. Uvidíme, kam to povede. Protože i Alžběta, anglická královna, byla poslední ze všech lidí, která se měla stát anglickou královnou. Takže možná i v tomhle bude nějaký překvapivý rozuzlení," prohlásila na Óčku maminka Monika, která si je svou dcerou zjevně hodně jistá.



Přečtěte si
teufel
12. 12. 2012 • 17:43

není jako královna...carevna je to.

vlajka
30. 11. 2012 • 18:56

Neměla by mít ke studiu na DAMU ucelené základní vzdělání i s maturitou? Při její "inteligenci" musí každý pochybovat, že nějaké přijímačky na DAMU udělá.

rydlo
30. 11. 2012 • 18:26

Ornella i její matka IQ pod třicet, ale sebevědomí stokrát větší! Prej "anglická královna", považovat obě za pořádný střeva, je snad urážka střeva. Je možné, že se něco tak přiblblého mohlo narodit? A slavná maminka? Takových "slavných" maminek, které si pořídily dítě se ženáčem, je víc než dost, ale žádná není takový dement, jako Ornella. Dementovi se narodí zase jen dement a pokud ne, tak dementa z něj Ornella s matinkou udělají co nejdřív.

hillaarkaa
30. 11. 2012 • 07:56

Ty bys jim jikarnačko mohla sekhundovat jako hajzlbába Držím pozitívno všetky údy

hillaarkaa
30. 11. 2012 • 07:54

Jen neříkej,že by sis nesvlažil kolibříka To je jako když místní smradlavky uvidí trencle nějakého potulného homoděje či cikorky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.