Brankář Sparty Švenger: Posílá nahé fotky Hanychové a Mašlíkové! Prozradilo ho tetování na břiše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brankář Sparty Švenger: Posílá nahé fotky Hanychové a Mašlíkové! Prozradilo ho tetování na břiše!

Milanův »ptáček« a tygřík pro Hanychovou a Mašlíkovou na facebooku.
Milanův »ptáček« a tygřík pro Hanychovou a Mašlíkovou na facebooku. (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, marsfoto, ara)

Brankář fotbalové Sparty Milan Švenger (26) je sympaťák, ale teď má z ostudy přirození. Modelkám Agátě Hanychové (27) a Haně Mašlíkové (30) totiž přišla na mobily jeho hanbatá fotka jako pozvánka k sexuálnímu dovádění. Prozradila ho kérka tygříka na pravé straně břicha!

Hanka ji vyvěsila na svém facebookovém profilu a nad snímkem Milanovy chlouby se s Agátou něco nachechtaly. Stejně je pobavila i jeho esemeska. „Když už mě má Aguš (Agáta), tak ať mě máš taky. Tak hezký večer, když neodpovídáš. Ale seš nádherná,“ četly na displeji.

„Víte, kolik mě takových fotek chodí? My modelíny už si z toho musíme dělat srandu,“ smála se Mašlíková. „Já jsem Milana viděla jen jednou a přišel mi jako fajn kluk. Jestli se za něj někdo vydával, tak je mi ho líto. V rodině a s partnerkou asi bude mít peklo,“ dodala blonďatá krasavice, která před lety chodila s jiným sparťanským plejerem Miroslavem Slepičkou.


No právě. Švenger, jenž hostuje ve slovenské Senici, má už šest let vztah s přítelkyní Sandrou a možná byla ta fotka pro ni. Tímhle harašením si ale pěkně zavařil. Nebo se mu snad o megaprůšvih postaral »kamarád« z kabiny, který si vypůjčil jeho telefon?

»Švengrův« mobil: Já byl vožralej...

Odteď hlavně mezi dámským publikem hodně »populární« gólman Milan Švenger včera vzkázal: „Nebudu se k ničemu vyjadřovat.“ Z telefonu, z něhož přišla modelkám necudná fotografie, se zastřeným hlasem ozvalo: „Já jsem byl vožralej s kamarádama v hospodě, nic si nepamatuju a nevím, jak by se mi tam ta fotka dostala. Vždyť já ani Švengra neznám.“ Tohle tvrdil muž, který se odmítl představit. Tak si to přeberte…

Facebook

 



Přečtěte si
mandat
30. 11. 2012 • 01:13

Tak ono toho pod tou rukou moc neni. Tak asi neni o co stat.

penzijni_fond
27. 11. 2012 • 16:26

Zkontrolujte si výši příspěvku na penzijní připojištění, pokud tak neuděláte můžete o něj přijít. Více informací zde www.statniprispevek.cz. Pospěšte změny lze provádět už jen 3 dny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.