Přiznání Michala Davida: Mám chlupatou pr*el! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přiznání Michala Davida: Mám chlupatou pr*el!

Michal David pobavil moderátory svou historkou
Michal David pobavil moderátory svou historkou (Evropa 2)

V pravidelné soutěži Šedesátka, která probíhá v rádiu Evropa 2 se utkal Michal David s Leošem Marešem. V minutovém povídání David všechny „zničil“ historkou, v níž hrálo roli testování přípravku na vlasy, který však způsobil porost na zcela opačné straně těla

„Asi před patnácti lety jsem dostal od tchána přípravek, který jsem si pořád kapal na vlasy. Říkal, abych si to dával opravdu každý den na vlasy, kapal a kapal. A víš co se stalo? Na hlavě nic, ale s prominutím, jsem měl plnou prd*l chlupů,“ tak odboural ve vysílání rádia celou partu z Ranní show zpěvák a skladatel Michal David.

 

Stalo se tak u příležitosti verbálního utkání s Leošem Marešem, kdy šlo o to, mluvit bez zaváhání a opakování jednu minutu na téma vlasy v rámci soutěže Šedesátka.

 

Přestože do jedné minuty Michalovi zbývalo ještě několik sekund, Leoš Mareš, Patrik Hezucký i Lucie Šilhánová uznali, že si Michal výhru právem zaslouží.

 

Soutěž Šedesátka běží na Evropě 2 každý všední den v ranním vysílání a už v ní bojovala spousta českých celebrit, např. Agáta Hanychová, David Prachař, Aňa Geislerová, Matěj Ruppert, Hanka Mašlíková či Richard Krajčo. Pokud vám některý díl unikl, můžete si ho vyslechnout ze záznamu na stránkách Evropy 2, jako právě tento obzvláště povedený s Michalem Davidem, který najdete ZDE!

 



Autor:  cam

Přečtěte si
jbes
23. 11. 2012 • 04:26

Ty už zmiz z českých serverů, ty úchylné slovenské vemeno!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.