Kostýmy ve StarDance: Dana Morávková ukázala zadeček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kostýmy ve StarDance: Dana Morávková ukázala zadeček!

Výsledné šaty mnoho nezakrývaly, Daně občas vylezlo pozadí.
Výsledné šaty mnoho nezakrývaly, Daně občas vylezlo pozadí. (Roman Souček / Paparazzi)

Soutěžící populární taneční soutěže StarDance musí na parketě nejen perfektně vyšvihnout daný tanec, ale hlavně u toho musí být šik, dobře vypadat! „Šije se z týdne na týden a vše je pouze ruční práce. Soutěžící vidí šaty poprvé v sobotu ráno,“ prozradila nedělníku Aha! kostýmní výtvarnice Hana Kopecká, která měla ještě před začátkem StarDance v rukávě 120 návrhů.

„V dílnách začínají s přípravami v neděli kolem šesté ráno. V pondělí a úterý se zkouší torzo kostýmu, pak následuje technické zpracování, přišívání krajek, aplikací, flitrování a zdobení kameny,“ objasnila Kopecká. Všechny šaty musí být ušity tak, aby vydržely jakýkoliv pohyb. To aby tanečnice neukázaly na parketě víc, než je nutné. „U všech namáhaných partií máme dvojí jištění – takzvané dvojsměry, kde jsou háčky přišity oběma směry, aby se šaty nemohly otevřít, kdyby se jeden háček vyvléknul. Zipy zásadně nepoužíváme,“ sdělila Kopecká.




Přečtěte si
jity
20. 11. 2012 • 09:29

Třeba jí to mimino nejde, tak holt skáče. Není to u každého hop na krávu a už je tele. Tak to jde jen našim spoluobčanům, co žijí ze sociálních dávek.

jajas
19. 11. 2012 • 17:15

Na mně je už v televizi Přemorávkováno. Takovéhle lidi, co se všude snaží nacpat, naprosto nesnáším. Nedávno mluvila o miminu a teď tam zase někde skáče.... A na to, jak je šíleně aktivní je fakt docela baculka. Není mi sympatická a nikdy nebyla......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.