Charlieho Sheena vyšetřuje policie: Oběť tvrdí: Hrozil mi smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Charlieho Sheena vyšetřuje policie: Oběť tvrdí: Hrozil mi smrtí!

Drogy Sheena změnily.
Drogy Sheena změnily. (Profimedia.cz)

Podle jedné verze hrozil muži zastřelením, podle druhé je obětí podvodníka. Pověst herce Charlieho Sheena (47) je ale tak špatná, že policie nebere oznámení na lehkou váhu. Že by hvězdu, kterou kvůli pití vyhodili ze seriálu »Dva a půl chlapa«, čekal nakonec přece jenom kriminál?

„Ustřelím mu palici svojí Super devadesátkou,“ napsal prý Sheen v textové zprávě o muži, který ho žaluje. A který si se ze strachu ze Sheena raději skrývá. Herec naopak tvrdí, že jde o z armády vyhozeného podvodníka, který si chce trochu přilepšit z jeho peněz. Háček je v tom, že Sheen už v roce 1990 omylem postřelil tehdejší přítelkyni Kelly a před třemi roky ohrožoval manželku Brooke nožem. 


S mužem, který snad byl kdysi jeho obchodním partnerem, se teď ošklivě pohádal. A ta věc, kterou ho chce připravit o hlavu? Super 90 je označení italské poloautomatické pušky Benelli M4, která se dá v USA koupit v přepočtu za 60 000 korun. Policii teď zajímá, zda herec přeháněl, nebo zbraň opravdu vlastní. A jestli s ní vyhrožuje lidem.



Autor:  pk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.