Moderátor Receptu na bohatství Petr Vágner přespává v autě! Proč?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátor Receptu na bohatství Petr Vágner přespává v autě! Proč?!

Petr Vágner skládá deku po tom, co si v autě "hodil dvacet".
Petr Vágner skládá deku po tom, co si v autě "hodil dvacet". (DAN ČERNOVSKÝ / Aha)

Takhle jste ho ještě nikdy neviděli! Jindy »vyfešákovaného« herce a moderátora Petra Vágnera (35) se deníku Aha! podařilo načapat, jak na jednom z pražských parkovišť vystupuje celý zmuchlaný z auta, kde si právě zchrupnul, a uklízí do kufru deku. „Nechtělo se mi domů,“ přiznal nám Vágner. Stalo se snad něco mezi ním a jeho manželkou?

Jakékoliv problémy v rodině však Vágner odmítá. „Doma jsme v klidu, neblázněte!“ prohlásil důrazně s tím, že je jen v poslední době tak vytížen, že se mu občas v prolukách mezi akcemi, představeními či natáčením nevyplatí jet domů a tak zkrátka přespí ve svém bavoráku. „Podívejte, já vstávám v půl čtvrté ráno, vysílám na Frekvenci 1 a pak jezdím buď moderovat castingy České Miss anebo natáčím Recept na bohatství. No a večer hraju v divadle. Takže když je chvíli čas, jdu si lehnout do auta,“ popsal deníku Aha! Vágner.


Spícího moderátora můžete vidět na parkovištích po celém Česku a Slovensku. Mezi těmito státy totiž kvůli práci dennodenně pendluje. Manželku Gabrielu (36) a děti Lilli (4,5) a Samuela (1,5) vidí spíše sporadicky. Někdy se také stane, že se vrací ze štace nad ránem a domů nejde vůbec. „Na hodinu se v autě zabalím do deky a pak jdu vysílat,“ přiznal moderátor.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.