VIP PROSTŘENO: Květa Fialová se opila a řádila na natáčení! Konvalinková ji marně krotila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIP PROSTŘENO: Květa Fialová se opila a řádila na natáčení! Konvalinková ji marně krotila!

Během natáčení se pořád popíjel alkohol. Víno a šampaňské tekly proudem.
Během natáčení se pořád popíjel alkohol. Víno a šampaňské tekly proudem. (TV Prima)

Legendární herečka Květa Fialová (83) šokovala své kolegy i členy televizního štábu! Během natáčení kulinářské show VIP Prostřeno to totiž údajně přehnala s alkoholem a mluvila vulgárně. Nikdo ji zkrátka nepoznával! Díky zásahu střihačů ale na televizní obrazovku poputuje z řádění Fialové jen minimum.

Slavná herečka tento týden vaří v populárním pořadu společně se svojí velkou kamarádkou Naďou Konvalinkovou (61), čarodějnicí ze seriálu Arabela Janou Andresíkovou (71) a slavným baleťákem Vlastimilem Harapesem (66).

„Sprostší, ordinérnější a opilejší osobu jsem snad za dobu, co pracuji na různých pořadech, nepoznala. Totálně se zbořila, vyřvávala hrubě, sprostě, vulgárně. Paní Konvalinková se ji snažila krotit, ale marně. Ta měla taky veselou náladu, ale uměla se ovládat. Harapes s Andresíkovou z toho byli hodně špatní,“ přiznal Aha! zdroj obeznámený se zákulisím pořadu prostřeno.


„Já jsem vařila v Mikulově u kamarádky Nadi Konvalinkové. Jistě, že se tam popíjel alkohol. Tak se všichni známe, jsme kamarádi,“ řekla deníku Aha! Fialová s tím, že po natáčení zašli všichni do sklípku. A právě tam se asi dorazila. „Strávili jsme tam nějaký čas. Tam je to příjemné prostředí, zpívalo se, hrálo se,“ dodala Fialová.

A co na to ostatní soutěžící?

„Bylo to takové zvláštní. Byly chvíle, z kterých jsme byli s Vlastíkem trochu v rozpacích, ale nakonec to dopadlo dobře,“ prozradila k natáčení s rozjuchanou Fialovou herečka Jana Andersíková.

„Nechci se k tomu vůbec vyjadřovat,“ prohlásil Vlastimil Harapes. „Květuška byla ve svém živlu, ale to všichni…,“ tvrdí velká přítelkyně Fialové Naďa Konvalinková.


Podle členů štábu bylo natáčení velmi náročné, právě proto, že Konvalinková a Fialová byly jako pár, kdežto Andresíková s Harapesem (v televizi vařili včera večer) byli sólisté, kterým nešlo o výhru, ale dobrou zábavu a hlavně pobavit diváky. Kdo nakonec slavil úspěch? To prozradí již čtvrteční vysílání VIP Prostřeno.



Přečtěte si
hillaarkaa
9. 11. 2012 • 08:31

Voni jsou kamarádky,kapisto??Proto i Naďa vysoce bodovala i když se jí kufr obracel.Zeleninku,vitamíííínečky,to je vončo

gabi50
9. 11. 2012 • 08:12

místo mozku nasr...a stejě nechutný sračky i vařila. Řekla bych, že Andresíková s Harapesem už ji měli plný zuby, už byla s těmi kecy vysloveně na dělo. Divím se Konvalinkové, že ji snese.

vlaku
9. 11. 2012 • 00:01

tak šup s ní do Kroměříže. Možná i N..e.špor ji osobně navštíví. Chudák Harapes. To bylo něco ! Myslel jsem, že ho budou omývat. Jak ten Igor ji v tom Hradišti může vystát ? A infarktová perlička na závěr pořadu, při předávání Harapesem vyhraného zájezdu. "Pojedu s tebou". Tu by měli ukazovat lidem, pouze ve spojitosti s "Helloweenem"

jajas
8. 11. 2012 • 21:06

Domnívám se, že Fialová by se už neměla na veřejnosti nijak ukazovata hlavně vyjadřovat. Stává se zlou, zapšklou bábou, která to začíná mít v hlavě dost pomotané. Mám pocit, že se domnívá, že s věkem má doktorát na rozum a že může komukoliv říkat cokoliv. Mám za to, když se pořád chce prezentovat jako dáma, tak pokud se jí prostě něco nezdá, raději by se měla kousnout do jazyka a spolknout to. No ale to jí moc nejde.... Takže sbohem a vykládejte si ty svoje plky doma!!!!!!

setug
8. 11. 2012 • 16:15

jsou ty její řeči jen póza, aby byla zajímavá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.