VIDEO: Pátrovič z Talentu zase řádí: My zmrzneme a Američani se upečou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIDEO: Pátrovič z Talentu zase řádí: My zmrzneme a Američani se upečou!

Jozefa Pátroviče si zamilovali i Pyco a Jakub Prachař
Jozefa Pátroviče si zamilovali i Pyco a Jakub Prachař (TV Prima)

Nejslavnější postavička soutěže Česko Slovensko má talent Jozef Pátrovič (71) znovu úřaduje! Tentokrát se společně s dalšími mudrci pustil do debat o tom, jak vlastně vznikl funguje náš svět.

Trojice mudrců stojí těsně u sebe, když nejmladší z nich vyřkne otázku, která trápí lidstvo už věky. „Víte, co bylo před velkým třeskem?“. O něco starší muž, oblečený podle módy šedesátých let minulého století, bez mrknutí oka triumfálně prohlásí: „Hmota!“. „Ne,“ vykřikne znovu mladík. „Byla to velká tma,“ říká rozhodně. „Ale před tmou byla hmota,“ snaží se zachránit situaci jeho oponent. V tu chvíli se do debaty zapojí Jozef Pátrovič a názory svých spolumudrců smete rázně ze stolu.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO:

Video se připravuje ...

„Bůh všechno stvořil,“ říká s neochvějnou jistotou a výhružně se přibližuje ke zbývajícím dvěma debatujícím. A hned i vysvětluje, jak vlastně náš svět funguje. „Bůh musí každý 24 hodin otočit planetou, jinak bychom tu měli za tři dny minus 83 stupňů!“ vmete do tváří šokovaným kolegům. „A Američani by měli 100 stupňů,“ říká Pátrovič, aby se nakonec s dalšími mudrci shodli, že to vlastně znamená konec světa.

Jak se zdá, v nedělním pokračování soutěže Česko Slovensko má talent se máme rozhodně na co těšit. A televize Prima rozhodla správně, když se na obrazovku znovu vrací Pátrovič. Alespoň se totiž dobře pobavíme!

Přečtěte si
janyna
12. 11. 2012 • 13:04

souhlasím. Talent již nemá absolutně žádnou úroveň. Snad jen ten malý kluk - bubeník něco umí. Jinak celá porota včetně dvou šašků, co to uvádí, jsou k pláči. A bláznivý důchodce s obarvenými vlasy tomu dává korunu.

majojo
3. 11. 2012 • 12:03

Prosím vás, z jeho předchozích vystoupení je patrné, že jde o psychicky narušenou osobu, takového tam vůbec nepouštět - a ne pustit jen proto, aby si dva fracci moderátoři a celá hvězdná porotoa mohli z ubohého mentála dělat srandu.

zadnice
3. 11. 2012 • 10:18

Čobol Pi.čo Jakub Prachař to je dvojka!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.