Bartošová: Máma ničemu nerozumí, vždyť je z vesnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová: Máma ničemu nerozumí, vždyť je z vesnice!

Iveta má jednoduché vysvětlení pro to, proč maminka nechápe všechne mediální humbuk. Prý je to proto, že žije na vesnici.
Iveta má jednoduché vysvětlení pro to, proč maminka nechápe všechne mediální humbuk. Prý je to proto, že žije na vesnici. (Koláž Ahaonline.cz)

Iveta Bartošová (46) se prý konečně zbavila své fobie z médií, fotoaparátů a kamer. To vše prý díky televizi, ve které má teď svůj pořad. A už dokonce neřeší ani to, že u ní před domem čas od času bivakují fotografové. Když má však mluvit o své rodině, stále se do svých názorů dokáže pěkně zamotat.

Ivetě už prý nevadí, co se píše v novinách – až na jednu výjimku. To když je řeč o její rodině. Prý to hodně ubližuje mamince. Ta si podle zpěvačky ani za těch minimálně dvacet nezvykla na to, že kolem její dcery je takový humbuk. „Bydlí hrozně daleko, celý život na vesnici,“ řekla serveru Super.cz tak, že by to mohlo vypadat, že kdo nežije v Praze, nemá podle Ivety nárok čemukoliv rozumět.

Iveta také přiznala, že jí rodina opakovaně požádala o to, aby o nich nemluvila. Nemají prý o žádnou publicitu zájem. Tak proč je do kolotoče kolem své osoby pořád zatahuje? Zpěvačka trochu zmateně tvrdí, že je tím vlastně chrání. Tomu se dá ale těžko věřit…





Přečtěte si
hejhej
28. 10. 2012 • 21:14

známá hlavně za poslední roky přes alkohol a střídání milenců,které soud odebral syna si dovolí kritizovat slušnou matku.

vladka.65
28. 10. 2012 • 15:25

ty si tam také bydlela a jak ti to prospívalo ,nebylo o tobě sice slyšet,ale zase si nebyla národu pro smích,tak co myslíš,co je lepší?Být tvojí mámou,dávno bych ti nejednu přes tu nevymáchanou h.bu plácla !Musíš být pro ni hrozným zklamáním,styď se

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.