Hana Gregorová: Povídá si s urnou Brzobohatého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Gregorová: Povídá si s urnou Brzobohatého!

I když se říká, že herecké manželství nemůže vydržet, Radek Brzobohatý a Hana Gregorová jsou jasným důkazem, že to jde.
I když se říká, že herecké manželství nemůže vydržet, Radek Brzobohatý a Hana Gregorová jsou jasným důkazem, že to jde. (: Dalibor PUCHTA, ČTK)

Smrt Radoslava Brzobohatého (✝79) Hana Gregorová (60) stále nedokáže přijmout a trápí se. Potřebuje manželovu blízkost, a proto mluví alespoň s urnou s jeho popelem.

Radek ze života Gregorové nikdy nezmizel a jeho přítomnost se snaží přiblížit tím, že si nepřipustila jeho odchod. V jejich domě se tak po smrti Brzobohatého nic nezměnilo a jeho osobní věci jsou stále na stejném místě.

„Vzpomínáme na něj pořád, každý nějak po svém, dokonce si ho napodobňujeme, necháváme vše jako kdyby tam byl a ještě máme takový stoleček, kde je tátova fotka, tam máma zapálí každé ráno svíčku, a urna, protože jsme ho nikam neuložili. Máma si s ním i povídá, my občas také,“ řekla serveru Super.cz nevlastní dcera Brzobohatého Rola.

Ta se společně s bratrem Ondřejem k matce Gregorové částečně přestěhovala, aby jí těžké chvíle alespoň částečně ulehčila.





Přečtěte si
janulac
28. 10. 2012 • 11:48

presne tak

jen123
26. 10. 2012 • 10:42

Není sama komu zemřel milovaný partner. Je ovšem fakt, že ne každý se ze smutku vykecává do AHA, Blesku, VIP zpráv atd. Divadlo lze udělat ze všeho jak nám předvádí pozůstalí pana Brzobohatého. Trochu piety k zemřelému by neškodilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.