Trapas moderátorky Emmy Smetana: Zvracení v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trapas moderátorky Emmy Smetana: Zvracení v přímém přenosu!

Emma Smetana v Televizních novinách
Emma Smetana v Televizních novinách (Reprofoto TV Nova)

Včerejší Televizní noviny byly nepříjemnou zkušeností pro moderátorku Emmu Smetana. V přímém vstupu se nešťastným způsobem přeřekla a z reportáže se tak stala fraška.

Moderátorka měla diváky informovat o ohrožení existence vlády Petra Nečase. Vše proběhlo podle předepsaného scénáře, ale když se chtěla s diváky rozloučit, udělala nepříjemnou chybu.

„Nechme se překvapit. Já už teď přeji hezký večer a zvracím slovo do studia,“ předvedla se Emma Smetana v přímém přenosu a vystřídala ji Lucie Borhyová.

Podívejte se na nevydařené vystoupení v Televizních novinách. Přeřeknutí Emmy najdete v čase 8.45 zde: http://goo.gl/pTMxv



Přečtěte si
kukulin
4. 12. 2016 • 10:44

To, že nemáš rád český jazyk je patrné už z tvé přezdívky. Proč skloňovat jméno, když ho nepřechylovat. ??

genicon
22. 12. 2012 • 19:03

Na smrt nenávidím počešťování cizích, ženských příjmení. Z africké sprinterky Ammely Nu se tak stává Ammela NuOVÁ, z francouzské herečky Mireille Darc se stane Darková, ze zpěvačky Mireille Mathieu... to už se ani netroufám domyslet. Ale zpátky domů. To, že se Tereza Robinson nejmenuje RobinsonOVÁ chápu a ctím. A děkuji za to. Není pak možné napsat, že se něco přihodilo Tereze RobinsonOVÉ, ani Tereze RobinsonĚ. Pokud jde ovšem o moderátorku Emma Smetana, je to trošku zapeklitější. Emma je dcerou češky a čecha a narodila se v Čechách. Smetana je krásné čeké slovo, podobně jako p.r.d.e.l., nebo h.r.d.l.i.č.k.a. (ještě mě napadá "kovadlina") Proto si myslím, že správně by text článku měl znít: "Trapas Emmy SmetanY" (nikoliv Emmy Smetana), dále pak "bylo to zkušeností pro Emmu SmetanU" (nikoliv Emmu Smetana) ! Tedy aspoň pokud redaktoři kulturního deníku Aha! také - jako já - úspěšně "absolvovali" základní devítiletku. Budu vděčný za Vaše názory. Prosím - pokud možno - inteligentní. Děkuji a hezké svátky. G.

genicon
22. 12. 2012 • 18:32

Na smrt nenávidím počešťování cizích příjmení. Je to stupidní a absolutní nerespektování cizích jmen. Ze sprinterky Ammola Nu se tak stává Ammela NuOVÁ

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.