Michal David varuje: Slávik udělal z Talentu frašku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal David varuje: Slávik udělal z Talentu frašku!

Michal David kritizuej Slávika
Michal David kritizuej Slávika (koláž Ahaonline.cz)

Blízký vztah Jaro Slávika se soutěžící Karolínou Krezlovou leží v žaludku Michalu Davidovi, který s porotcem Talentu vede tichou válku. Vzájemně se stále urážejí a neodpustí si jedovaté poznámky na cizí adresu.

Slávik po svém gay pornu Davidovi »nahrál« nadstandardním vztahem se soutěžící, s níž ještě před přímými přenosy uzavřel smlouvu a zvýhodnil ji tak před konkurencí. „Je to nespravedlivé vůči ostatním! Ale u pana Slávika jsme zvyklí na ledacos, takže se nedivím. Já když si někoho vyberu na spolupráci, tak s ním začnu dělat, až je po všem. Vůči ostatním soutěžícím je to nefér,“ řekl Blesku Michal David, který zasedl v porotě show Hlas Česko Slovenska.

A jeho názor zastává i Ondřej Soukup, jehož názor rozhodl o postupu zpěváků v SuperStar. „Takhle se dělá kariéra. Dívčina to vzala za správný konec. Ale když je tak šikovná, tak by asi ze všech objektivních důvodů měla vyhrát,“ neodpustil si ironickou poznámku.

Jaro Slávik svým rozhodnutím podporovat Krezlovou vrhnul na Talent špatné světlo a soutěžící propadli skepsi, že je soutěž zkorumpovaná. Televize Prima však stojí na jeho straně a tvrdí, že nedošlo k porušení pravidel.





Přečtěte si
bobosa
28. 10. 2012 • 22:39

Slávik je obyčejnej ř.to.pich nic vic...buz.na zasr.a.na Ja na jeho miste bych se stydel ukazat na silnici,,natoz v TV.

hillaarkaa
25. 10. 2012 • 16:08

Ako riešitelné,hovínka?? Že se Jaro převeksluje a trtkně si aj pozitívno s tebou????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.