Tajná svatba hollywoodských hvězd: Takhle drsně se bavili hosté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajná svatba hollywoodských hvězd: Takhle drsně se bavili hosté!

Rozesmátí svatebčané vystrkovali na fotografy holé zadky.
Rozesmátí svatebčané vystrkovali na fotografy holé zadky. (Profimedia.cz)
Není divu že slavný pár Jessica Biel (30) a Justin Timberlake (31) svou svatbu tak dlouho tajil. Jednalo se totiž o pěkně okázalou akci, která prý slavný pár vyšla nejméně na 125 milionů korun. Dvojice začala s rodinou a přáteli slavit už na začátku minulého týdne. V jihoitalském resortu Borgo Egnazia na břehu Jaderského moře si pronajali všech 28 vil a 63 pokojů a pro hosty byl na každý den nachystán jiný program.

Mottem celého víkendu pak bylo – žádný paparazzi nesmí spatřit nevěstu a ženicha. A protože byl celý resort fotografy doslovy obsypán, dělali si z nich někteří svatebčané občas »šoufky«. Tato dáma na ně kupříkladu při odjezdu k pobavení celého osazenstva autobusu vystrčila zadek v tangách tělové barvy! Desítkám svatebčanů hrála živá hudba, servírovaly se místní olivy, sýry a víno, v noci se sešli na pláži, kde se konal velkolepý ohňostroj. A v tom všem veselí korzoval Justin v nezbytném »tralaláčku«...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.