Iveta Bartošová: Znovu sáhla po chlastu? Milenec chvátal koupit víno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Iveta Bartošová: Znovu sáhla po chlastu? Milenec chvátal koupit víno!

Rychtář po vystoupení Ivety v televizi spěchal koupit dvě vína na benzínku.
Rychtář po vystoupení Ivety v televizi spěchal koupit dvě vína na benzínku. (Koláž Ahaonline.cz)

Iveta Bartošová (46) je v nejlepší formě za poslední léta! Výrazně zhubla, omezila prášky i alkohol. A to vše kvůli projektu jedné nové televize. Ta se zpěvačkou točí reality show s názvem Iveta, jejíž premiéru odvysílala v pondělí. Zdá se tedy, že se Iveta konečně zmátořila.

Soudě podle snímků deníku Aha! ale zpěvačku tahá zpět na dno její milenec a samozvaný ochránce Josef Rychtář (54). Krátce po skončení přenosu se totiž dvojice zastavila na benzince, ze které se Rychtář vypotácel se dvěma láhvemi alkoholu! Konal se snad doma mejdan s popíjením?

Jen co skončil startovací večírek k nové show, Rychtář naložil utahanou Ivetu do auta a vyrazili domů. Najednou se auto zastavilo na benzince. Nedošel však benzin, ale alkohol. Rychtář koupil rovnou dvě lahve. Jako by nestačilo, že zpěvačka měla vážné potíže s chlastem! „Iveta opravdu nepije, fakt se drží. Jestli Pepa něco kupoval, tak jen pro sebe. On si dá někdy i sám, když ona pracuje. Ivetu jsem neviděl pít od konce července,dušuje se Ivetin manažer Patrik Petr.

Jestli si Rychtář uvědomuje, jak těžký musí být pro abstinující zpěvačku pohled na plnou sklenku, které dříve holdovala? Že by mu nedocházelo, jak moc Ivetu pokouší? „K tomu se nebudu vyjadřovat,“odpověděl nám Rychtář.
smířit s tím, že Iveta už jeho péči nepotřebuje tolik jako dříve.
„Byla jsem na něm totálně závislá – po všech stránkách. Musel mě koupat i oblékat,“ přiznala Iveta v dokumentu.

Nyní je všechno jinak! Z Ivety se opět stává silná žena, která nepotřebuje péči jako malé dítě, a to Rychtář zřejmě nedokáže »překousnout«! V noci na úterý mu v zapomnění možná pomáhal alkohol...



Přečtěte si
marmat
18. 10. 2012 • 11:40

a další níže záštiplné týpky: Nejsem její fanda - pro mne je to SNAŽIVÝ ,nemocný člověk a slaboch, kterým se dobře manipuluje.... Zato vy se předháníte v kydání zlých blafů a číháte jak byste si na ní smlsli. Ale nejste sami !Dnes v Blesku neodolala ani FRANTIŠKA !!!(modní"GURU")Hnusná energie je jako bumerang!Přiletí k Vám zpět zaručeně rychleji než UFO

zadnice
18. 10. 2012 • 09:54

No a Rychtář jí k pádu ještě pomůže.

marmat
17. 10. 2012 • 22:13

DÍKY PANE RYCHTÁŘ, nebo jen"zrychtovanej" SPBI (Stupidní Perlič Blafů Infantilních)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.