Eva Holubová: Alkoholismus a Klaus jsou pro mě tabu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eva Holubová: Alkoholismus a Klaus jsou pro mě tabu!

Eva Holubová
Eva Holubová (Aha! – David Kundrát)

Herečka Eva Holubová nepatří zrovna k nejsdílnějším osobnostem. Pokud dojde řeč na osobní a citlivá témata, zarytě mlčí (53).

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček se vyznamenala v »rozhovoru«  pro slovenský deník Plus Jeden Den, v němž neřekla prakticky nic. Když se redaktorka slušně zeptala na její překonané problémy s alkoholem, Holubová drsně reagovala: „Nekomentuju!“

Stejnou odpověď měla překvapivě i v případě prezidenta Václava Klause a útoku, který na něj byl spáchám. Holubová se k tomuto tématu odmítla vyjádřit, aby si to u hlavy státu ještě více nerozházela. Právě ona totiž před lety na světlo vynesla informaci o jeho údajné homosexualitě.

Eva Holubová překvapivě neprozradila ani to, jaké plány mají její děti. „Nemyslím si, že by se jim líbilo, kdybych vytrubovala jejich plány a názory na veřejnosti,“ odvětila stroze.

»Rozhovor« Holubová poskytla u příležitosti svého nového filmu Cesta do lesa. Pokud jej propaguje takovým stylem, není divu, že v kinech naprosto propadnul.





Autor:  cam

Přečtěte si
vigis
2. 1. 2018 • 23:17

Že paní Holubová není žádná velká krasavici by tolik nevadilo ale její komentáře k různým událostem svědčí o tom že moudrosti příliš nenabrala a pokud chce někoho kritizovat tak proč si nevybere někoho sobě rovného, třeba umělce, kolegu Mádla.

mnpv
30. 7. 2016 • 14:33

Pořád stejná kravka, snažící se tvářit jako intelektuálka. Nemusím ji, nic mi neříká, alkoholici, kteří umí mně nevadí, ale ona je nechutná i když je náhodou střízlivá. Vezla se na Havlově vlně, v žádném případě na nějakém umění. Nehezká, nepříjemná ožralka.

malie
19. 12. 2012 • 23:04

píšete, že šlo o promo k filmu, ale ani jedna Vámi zmíněná otázka se k filmu, nevztahovala , a Vy jste tam byla? Paní Holubová jezdila s režisérem Vorlem nejvíce že všech herců, tedy spoulu se Tomášem Vorlem ml. Na otázky o filmu odpovídala velmi ochotně a obšírně. Vy se ani nepodepíšete plným jménem a chcete otevírat soukromí druhých!!!?

hillaarkaa
22. 10. 2012 • 07:07

Kocka-rohozka,ty keď zobneš zelenej a modrej v kleci,hned vidíš všetko pozitívno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.