Karel Gott otevřeně o nevěře: Nejsem z kamene... Ale držím se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Karel Gott otevřeně o nevěře: Nejsem z kamene... Ale držím se!

komuniPodle Karla kace.“ Ivana ví, že pokušením statečně čelí.
komuniPodle Karla kace.“ Ivana ví, že pokušením statečně čelí. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Karel Gott (73) otevřeně promluvil o manželství s bývalou divadelní produkční a v současnosti moderátorkou televizních VIP zpráv Ivanou Gottovou (36). Dal jasně najevo, že i když se potkává se spoustou žen, drží se a není jí nevěrný! A nutno podotknout, že je to aktuální téma. Karel je momentálně obklopen ženami na Slovensku, Ivana je doma v Praze.

Gott žije s Ivanou dvanáct let, přes čtyři roky jsou manželé. A jak sám říká, život s ním není vůbec jednoduchý. „Věděla, koho si bere a do čeho jde. Musela počítat s tím, že popový zpěvák je svým způsobem lehce »šíblý«,“ řekl Karel v rozhovoru pro magazín Práva. „Přicházíme do styku se spoustou lidí, můžeme se potkat i s nějakou jinou výzvou. Jsou pokušení a já nejsem z kamene. Ale ona velmi dobře ví, že jim statečně čelím,“ přiznal Gott, že se musí v přítomnosti některých žen držet.

A to je případ i současného zpěvákova turné po šestnácti městech Česka a Slovenska, kde ho obklopují tisíce fanynek. Včera večer zpíval ve slovenském městě Zvolen, v pátek trávil noc v kolibě v Banské Bystrici, kde na něm za zvuků cimbálovky mohly nechat oči desítky žen.

Co ještě řekl:

„Dnes když vidím na ulici hezkou ženu, určitě telefonuje nebo má sluchátka na uších, aby si ani pohledem nezadala. Dřív to bylo jiné – letmý úsměv, pozvání na kávu, zkrátka více komunikace.“



Přečtěte si
jete
30. 10. 2013 • 16:54

...fortino,nyní vidím,jak jsi přišla k potomkům.Na tebe by fakt nikdo nevlezl...

jete
30. 10. 2013 • 16:50

krávo ubohá

ornel
21. 7. 2013 • 19:13

pasadena vy jste mě rozesmála že jsem si cvrnknul do textilu Co by mě podle vás mělo na těch dvou vzrušit? Ona děvk@ a on věšák,tak si představuju ten náramnej sex co si s ním ta zlatokopka užívá a směju se.Směju se i vám

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.