Slávek Boura v poutech! Měl vydírat podnikatele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slávek Boura v poutech! Měl vydírat podnikatele!

Slávek Boura
Slávek Boura (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Bývalý moderátor Snídaně s Novou skončil v policejních poutech. Měl totiž vydírat hned dva podnikatele! Jednomu údajně držel u hlavy paralyzér a nutil ho podepsat směnku.

Boura se měl do péče policie v Náchodě dostat dnes kolem poledne. Právě v tomto městě se bývalý moderátor pustil společně s dalšími lidmi do provozování baru, kterému se ale nedařilo.

„Bohužel bar nevydělával a i když jsme měli podepsanou smlouvu, on ji nedodržel, tak jsme spolupráci ukončili. Dnes mě přepadl a chtěl třicet tisíc zpátky. S paralyzérem u hlavy mě donutil podepsat směnku na částku devadesát tisíc korun,“ řekl serveru Super.cz přepadený podnikatel.

Pak měl Boura navštívit dalšího z bývalých společníků a v baru ztropit pořádný rozruch. Muž, na kterého moderátor křičel, pak zavolal policii, která si Bouru odvezla. Když ale Bourovi Super.cz volal, zvedl telefon. Vše popřel a jen přiznal, že je u výslechu. Policie pak jen potvrdila, že incident vyšetřuje. Kdo je ale viníkem a kdo postiženým, se nevyjádřila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.