Kokta o setkání s Ornellou: Byla to na mě bouda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kokta o setkání s Ornellou: Byla to na mě bouda!

Ornella Koktu nepříjemně zaskočila. Ten jí to vrátil i s úroky.
Ornella Koktu nepříjemně zaskočila. Ten jí to vrátil i s úroky. (Koláž Ahaonline.cz)

Na pondělní večer hned tak nezapomene Josef Kokta (55), manžel moderátorky Gábiny Partyšové (34), ani jeho těhotná milenka Ornella Štiková (19). Ti dva se po dlouhých týdnech nechtěně setkali na společenské akci, kde měl Pepa kamarádům pokřtít desku Kroky Michala Davida.

Nic netušící Kokta, který se v poslední době Ornelle vyhýbá, před klubem pokuřoval, když tu ke svém zděšení spatřil těhulku Ornellu, jak vystupuje z auta. Cigareta mu rázem zhořkla, on se otočil jako na obrlíku a pelášil pryč, až se mu od podpatků prášilo. „On normálně utíká,“ byly slyšet výkřiky přihlížejících.

Kokta bral roha neznámo kam jako ustrašené dítě. „Byla to na mě normální bouda,“ napsal včera deníku Aha! s tím, že ho organizátoři podrazili a Ornellu pozvali, aby si zajistili větší publicitu. A kdyby prý Kokta věděl, co ho čeká, na akci by nedorazil. Kamarádům tak poslal jen zprávu, že nic křtít nebude.

Organizátoři křtu ale tvrdí, že Štikovou nepozvali. „Pozvaný byl jen Pepa, Ornellu prý pozval nějaký kamarád, ale nikdo neví, jaký,“ obhajoval kapelu Kroky Michala Davida zpěvák David Laštovka.


Rozrušená nastávající maminka Ornella se v klubu zdržela necelou hodinu, kterou propsala a protelefonovala. Snažila se nedat na sobě nic znát. Emoce ji ale nakonec přemohly a se skelným pohledem a roztřeseným hláskem přítomným sdělila: „Jedu domů, neudělalo se mi dobře.“ „Kokta jí posílá zprávy, že ho zradila, a ať jde pryč. Je z toho úplně hotová,“ práskla další pikantérii Ornellina kamarádka.




Přečtěte si
dune
11. 10. 2012 • 10:14

Marfuso, byla si jenom milenka, to znamena ta druha. A mozna si ani nebyla jednina milenka. Na to utikani si zvykni, ted uz bude utikat kazdej chlap.

klidek.pianko
11. 10. 2012 • 00:11

Od Františky z Blesku ).......... Takový je styl devatenáctileté Ornelly, jenž něžnost a jistou noblesní cudnost, které se u nastávajících matek předpokládají, odepisuje. A provokuje vzpomínku na carské Rusko, v němž se slečnám říkalo báryšňa.

klidek.pianko
10. 10. 2012 • 20:54

klidek.pianko
10. 10. 2012 • 20:53

kdyby se nechovala jako kráva, třeba by i s kočárem pojezdil tu tam.

klidek.pianko
10. 10. 2012 • 20:52

ta tlupa fotografů )))))) a nic netušící Ornell pózuje

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.