PODVOD na Gotta: Místo charity mejdan ODS?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PODVOD na Gotta: Místo charity mejdan ODS?!

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský, Profimedia.cz, ara)

Na Karla Gotta (73) ušili pořádnou boudu! Dnes měl zazpívat na charitativním koncertu v Jindřichově Hradci, vyklubal se z toho však předvolební mejdan ODS.

Lístky na akci podporující Občanského sdružení Okna nebyly v běžném prodeji. „Jde o tajnou akci pro ODS, respektive pro senátora a kandidáta na jihočeského hejtmana Tomáše Jirsu,“ řekl Aha! jeden ze straníků. Když se to Gott dozvěděl, vystoupení ihned zrušil. Přijít měl totiž i nejvlivnější člen zdejší ODS, hlubocký kmotr Pavel Dlouhý.

„Koncert nepořádáme, máme volné lísky od senátora Jirsy. Jsme lokální neziskovka, nejsme v situaci, že bychom odmítali, pokud nějaká osobnost nabídne, že pro nás něco udělá. Jestli je za tím něco jiného, nevím, jsem z toho smutná,“ uvedla Drahomíra Blažková z Občanského sdružení Okna.

A co ke koncertu říká sám senátor Jirsa? Včera nebral telefon a pomoc nedokázala ani jeho senátorská asistentka. V Týdeníku Jindřichohradecko ale řekl, že kvůli kapacitě sálu je koncert jen pro zvané: „Navštívil jsem jindřichohradeckou nemocnici, domov důchodců, centrum sociální péče a zhruba deset firem. Zde všude jsme věnovali lístky zdarma.“

Mistrovo prohlášení

O chystané akci nebyl Karel Gott správně informován. Když zjistil, že se ve skutečnosti nejedná o vystoupení pro Občanské sdružení Okna, ale o akci s politickým podtextem, rozhodl se jí nezúčastnit. (...) Význam činnosti a aktivit Občanského sdružení Okna si Karel Gott velmi váží a bude ho kontaktovat osobně, aby na jeho činnost přispěl ze svých soukromých zdrojů. Management Karla Gotta



Přečtěte si
zadnice
10. 10. 2012 • 10:53

Nic jiného než PODRAZY!!!

leninos
9. 10. 2012 • 22:34

když uvážíme současný preference ODS, tak to vlastně charita byla

leninos
9. 10. 2012 • 22:33

míša nebo helča by to vzali....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.