Finková měla doma přes noc milence! S Geňou se minul o minutu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Finková měla doma přes noc milence! S Geňou se minul o minutu!

Sobota 13:30 - Milenec Finkové prchá zadními vraty!
Sobota 13:30 - Milenec Finkové prchá zadními vraty! (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

Řeči se mluví a voda teče! Byť se ještě před pár dny zpěvačka Linda Finková (44) dušovala, že ji po bolestném rozchodu se záletným bavičem Richardem Genzerem (45) nechávají muži zcela chladnou, pěkně potají si pořídila novou lásku! Ne, teď už nemělo cenu nic zatloukat, fotoreportérům Aha! se ji totiž podařilo s novým hřebcem zvěčnit. V neděli před polednem spolu odjížděli z její kunratické vily po společně strávené noci

Před svým stále ještě manželem Geňou, ale nového chlapa Finková dosud tajila. V sobotu po obědě ovšem nescházelo mnoho a potkali se! Minuli se o jedinou minutu! Sotva totiž zadními vraty doslova závratnou rychlostí vystřelil milencův VW Touareg, zaparkovala před domem Genzerova audina, v níž přivezl Lindě vrátit děti. Nicnetušící Geňa poslušně odevzdal obě děti – Viktorku (14) i Matyáše (4) a zase odjel.


Během odpoledne se však ještě vrátil pro dceru. A jen co byl zase čistý vzduch vrátil se zase Lindin »náhradní manžel«. Společně strávili další noc a až včera před polednem se milenci společně vydali do centra Prahy, kde se rozloučili.


Pod tíhou pořízených důkazů musela Linda včera kápnout božskou. S ruměncem ve tváři prohlásila, že byť není z branže, není to ani instalatér... „Je to objevující se kamarád a tak nějak spolu začínáme. Nebydlí u mě. Je to člověk se kterým je mi fajn, mám ho ráda,“ řekla Aha! Finková. „Už jsem ho seznámila i s dětmi a jsou spolu v pohodě,“ dodala.



Přečtěte si
sleepless
11. 11. 2012 • 06:30

Gratulujem Linde k nájdeniu takého fešného sympatického chlapa, lebo tučný neverný Genzer mu vizuálne ani po členky nesiaha, a predpokladám, že ani po iných stránkach

jiriforman
9. 10. 2012 • 12:33

A na tebe se všichni vysssrali. Hned po ránu. Akorát já ne. Ještě se s tebou vybavuji, ale už mi s takovým dementem dochází trpělivost.

jiriforman
9. 10. 2012 • 06:12

Ano, mně je tak strááááášně líto, že nejsem takový debil jako ty a ta májová hrůza pode mnou. Já se z toho snad rozbrečím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.