Pomsta v PROSTŘENU: Ivana z garsonky závidí Janě »zbytečně velký barák«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomsta v PROSTŘENU: Ivana z garsonky závidí Janě »zbytečně velký barák«!

Ivana je hvězdou Prostřena
Ivana je hvězdou Prostřena (TV Prima)

Ivana vyrazila na večeři k rivalce Janě plná nenávisti a na všem si našla něco špatného. Vadilo jí nejen menu, ale především výrazně lepší životní poměry.

Včerejší návštěva u Ivany, které na sebe upozornila už v reality show Farmář hledá ženu, byla pro hosty velkým zklamáním. Nejkritičtější byla účetní Jana, a tak je jasné, že to dnes odnese. Ivana byla urýpaná už při šmejdění, když nemohla rozdýchat, že si Jan žije ve vyšším standardu, než ona sama.



„Tento styl staveb se mi nelíbí, barák je moc velký, a je v něm nadělané zbytečných místností,“ zhodnotila Janino bydlení Ivana, která si vystačí s jedním pokojem. Výhrady měla pochopitelně i k soutěžnímu menu. Na játrové paštice ji překvapila chuť jater a tvarohový dezert pro ni byl málo tvarohový.

Na návštěvu u Jany v dobrém nevzpomíná ani Iva, již vyděsila projížďka na koni. „Chystají se mě zabít. V životě jsme se tak nebála,“ děsila se.



Jak to nakonec uražená Ivana spočítá Janě? Sledujte Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno


 



Autor:  cam

Přečtěte si
rolpa
6. 10. 2012 • 21:34

Ne vzdy se podari zaridit si byt podle svych predstav.Velkou roli hraji penize a tak se to pak sidi kde se da hlavne ze je to nove a rekneme moderni ale zkusene oko pozna .....Nic proti tomu , dulezite je ze je to nove a co na tom ze je to takove nebo makove.Jane se to libi , vybirala a kupovala to urcite z laskou a mozna s trochou litosti ze si nemuze koupit napr. hezci kozenou sedacku aj. Zarizovani bytu je velice narocne a zatezujici na rodinny rozpocet i kdyz kupujete to nejlevnejsi.

tipr
6. 10. 2012 • 20:57

Ivana zije velice skromne takze jeji pohled na bydleni Jany je uplne v jinem uhlu .Ani ve svych predstavach nema narocne pozadavky jak by bydlela kdyby mela dostatek financi.Jana ma velice pekny domek zarizeny moderne ale fadne.Nic extra ale ji to vyhovuje urcite i s ohledem na financni moznosti a zpusob jejiho zivota.Pokoje zarizene asi tak aby se pes nazral a koza zustala cela.Znovu rikam mela hezky prumerne moderne zarizene .Celkovy dojem takovy jakoby vybavila jeden velky pokoj nabytkem a ten pokoj rozdelila na vice mensich pokoju.

hillaarkaa
5. 10. 2012 • 12:35

To je starý,proč to nenapíšeš Primákům? Těm je buřt osobnost lidí,kteří jim nalákají diváky k TV

marais
5. 10. 2012 • 10:54

Celé Prostřeno se zvrtlo na taktizovaní a kritiku bydlení.Zrovna paní Jana se předvedla...

hakari.takara
5. 10. 2012 • 10:35

Nic si z toho nedělejte paní Jano, paní Ivana Vás evidentně poškodila. Menu jste měla krásně naservírované, losos nemohl nikoho urazit. Paní Ivana se Vám chtěla jen pomstít, za špinavou skleničku, za kterou si mohla jen ona sama a kterou jste právem chtěla očistit. To je celé. Přeji Vám mnoho radosti do dalších dnů, pokud tyto řádky budete číst.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.