Černé dny britské monarchie! Jeden skandál za druhým, královna je zoufalá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Černé dny britské monarchie! Jeden skandál za druhým, královna je zoufalá!

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II. (Profimedia.cz, ara)

Britská královna Alžběta II. (86) si zoufá jako nikdy předtím. Skandál s odhalenými prsy vévodkyně Kate (30), manželky jejího vnuka prince Williama (30), se rozrůstá a Williamova bratra prince Harryho (27) chtějí zase zabít v Afghánistánu islámští radikálové z Talibanu.

Harry pod palbou zbraní...

Princ sloužil v Afghánistánu už v letech 2007 a 2008 a nyní se tam na čtyři měsíce vrátil jako pilot vrtulníku. Jeho základna Camp Bastion byla v pátek v noci terčem silného útoku, při němž byli zabiti dva američtí vojáci. Útok prý byl součástí »Operace Harry«, jejímž cílem je prince unést, nebo zabít. To se nepovedlo a Harry přežil první útok bez újmy na zdraví.

...Kate pod palbou kritiky!

Královský palác zuří kvůli snímkům vévodkyně Kate »nahoře bez«. Pozorovatelé se ale diví, jak naivní může být jindy tak inteligentní Kate. Fakt, že ukazovala prsa jen 900 metrů od veřejně přístupné silnice, považují kritici za vrchol nerozumu. Snímky hodlají otisknout další časopisy.



Přečtěte si
zamlzena
27. 11. 2012 • 12:25

předtím ji královna kritizovala za nedodržování etikety a fakt je že Kate nosila někdy hodně krátkou sukni, takže když si sewdla vedle královny , bylo to jako mpěst na oko.... asi se jí "pomstila". Připadala mně vždycky\ jako typ neplodné ženy a vůbec mne to nepřekvapuje. Taky si myslím, mže William králem nebude, sapíše Harry anbeo jiný příbuzný , a je také možné že monarchie skončí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.