Miliardáře Michala Horáčka (60) nepustili do hotelu! Vypadal jako šupák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miliardáře Michala Horáčka (60) nepustili do hotelu! Vypadal jako šupák!

Michal Horáček
Michal Horáček (Aha! – M. Pekárek, D. Černovský)

V Česku mu s úklonem všude otevírají dveře, v New Yorku mu je přibouchli před nosem. Pro luxusní hotel zkrátka slavný textař Michal Horáček nebyl v Americe víc než ušmudlaný pobuda z ulice. A dali mu to lidově řečeno pořádně sežrat.

Michal Horáček vyrazil do USA za dcerou Ruth, která tam studuje zpěv, tanec a herectví. A zároveň chce také navštívit pár utkání tenisového US Open. Ubytoval se v luxusním hotelu Mandarin Oriental na Manhattanu, kde jedna noc stojí v přepočtu přes 15 tisíc korun. Jenže pak hodil na záda batůžek a vyrazil do města. A tím začaly jeho potíže.

„Chodil jsem s batůžkem po Manhattanu. V tom vedru jsem se zpotil, i kvůli dvěma igelitkám plným knih, které už se do batůžku nevešly. Konečně jsem dovrávoral před hotel,“ vypráví Horáček na svém facebookovém profilu.



„Ten hotel se jmenuje Mandarin Oriental. Vstupují do něj silně parfémovaní lidé v oblecích, obvykle z taxíků a často z limuzín. Mně portýr dveře neotevřel, ale zablokoval. Významně pokrčil nos. Pak řekl:´Žádná pracovní místa tu k mání nejsou!´ ´Ale...´ , chtěl jsem mu to vysvětlit. ´Žádné smlouvání!´ dodal rozhodně,“ líčí své strasti Horáček, kterému v tu chvíli bylo jasné, že obsluha hotelu pro snoby ho považuje za pobudu z ulice.

„Opravdu ho udivilo, když jsem ze dna batůžku vyhrabal kartu od pokoje. Ani tehdy si nebyl jistý, nicméně dál mě pustil. Na pokoji jsem zvalchovaný batůžek odložil. Ano, do odpadkového koše. Je to pěkné, pohrát si, ale všechno má své meze,“ uzavřel slavný textař, který si příště zřejmě rozmyslí, zda znovu hodí batoh na záda, nebo raději skočí silně naparfémovaný do klimatizovaného žlutého taxíku.





Autor:  ph

Přečtěte si
mondego
8. 9. 2012 • 19:48

Bohatej, seš fakt idiot ze všech idiotů ten největší K tématu se vyjádřit nedovedeš, tak se navážíš do druhých a plácáš a plácáš pořád dokola to samé, to svědčí o tvém IQ

jikar
8. 9. 2012 • 19:08

Ty chudáku, stále se opakuješ. Co takhle slušnost to ti nic neříká. HA HA HA

jikar
8. 9. 2012 • 18:57

Mě neurazíš!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.