Malý Alex (6) vmetl princi Harrymu: »Jsem rád, že dnes máte šaty!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Malý Alex (6) vmetl princi Harrymu: »Jsem rád, že dnes máte šaty!«

„Viděl jsem tě ve zprávách,“ řekl princ Alexovi. O mejdanu ve Vegas si rozhodně nepovídali.
„Viděl jsem tě ve zprávách,“ řekl princ Alexovi. O mejdanu ve Vegas si rozhodně nepovídali. (Profimedia.cz)

O fotografiích nahatého prince Harryho (27) slyšel snad už celý svět. Že vnuk britské královny Alžběty (86) během dovolené v Las Vegas pařil v Adamově rouše, vědí dokonce i malé děti! Kupříkladu tohoto prvňáčka Alexe Logana (6) se před jednou charitativní akcí v Londýně reportér televize ITV ptal, co by řekl princi, pokud by měl možnost s ním mluvit.

A mrňous z fleku vypálil: „Že jsem rád, že tentokrát přišel oblečen!“ O pár desítek minut později stanul mladšímu vnukovi královny tváří v tvář. Harry se u Alexe zastavil a namířil na něj prstem. „Vidím na tobě, že bys řekl rád něco moc vtipného, ale máš strach, že by ti maminka vyhubovala,“ spustil dobrácky, zatímco Alex se pomalu vpíjel do koberce.

„Já jsem totiž viděl, co jsi říkal v televizi. Ale tady o tom raději pomlčíme, jo?“ smál se spiklenecky princ, který už poněkolikáté svým šarmem během chvilky napravil špatný dojem, spojený u něj většinou s konzumací alkoholu.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.