Fiasko Ivety Bartošové na galavečeru Česká hvězda: Sundala si boty a ťapala jak kachna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fiasko Ivety Bartošové na galavečeru Česká hvězda: Sundala si boty a ťapala jak kachna!

„Neplácá to moc? Mám totiž platfus, Honzíku.“ Jan Rosák nabídl džentlmensky rámě a dokonce vzal Ivetě boty...
„Neplácá to moc? Mám totiž platfus, Honzíku.“ Jan Rosák nabídl džentlmensky rámě a dokonce vzal Ivetě boty... (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček)

Labilní diva Iveta Bartošová (46) na tom opět není psychicky dobře a musela o tom hned přesvědčit všechny své kolegy, novináře i fanoušky. Lepší příležitost než společenskou akci Česká hvězda natáčenou televizními kamerami si vybrat nemohla. Všichni jí přitom věřili, že to zvládne! Vždyť svůj současný comeback zahájila na jaře dobře… Nezvládla!

To, že Ivetino vystoupení v karlínském divadle zavání průšvihem, bylo jasné už v pátek odpoledne, když proběhla generální zkouška. „Na tuhle akci jsem se těšila a dlouho jsem se na ni připravovala,“ řekla deníku Aha! Iveta. Jenže sotva vyšla na zkoušce na pódium, rozklepala se a bylo jasné, že tohle asi nedopadne dobře. Vzhledem k tomu, že dlouho nestála před televizními kamerami, jí štáb doporučil, aby raději během svého vystoupení (za něž měla dostat honorář 40 tisíc korun) seděla na schodech. To byl moc dobrý nápad.

Na galavečer pak Iveta přišla v doprovodu svého přítele a ochránce Josefa Rychtáře (54). Už při vstupu do sálu bylo vidět, že jí dělá problémy chůze na vysokých podpatcích. Kymácela se nemotorně a chvílemi cupitala, když chytala pracně rovnováhu. Všechny šokovala i svým natupírovaným účesem à la splašená kometa. V černých šatech s flitry se blýskala jako diskotéková koule. Aby toho nebylo málo, její chřestící náhrdelník připomínal náprsenku římského legionáře.

Lidé v sále taktně dělali, že se nic neděje a že se jich trapas netýká. „Iveta se s kariérou loučila už několikrát, přesto dokázala znovu vystoupat na vrchol. Přál bych jí, aby tentokrát návrat vyšel a trval dlouho,“ řekl na pódiu programový ředitel TV Barrandov a exmanažer Bartošové Janis Sidovský a pozval dojatou zpěvačku na pódium, aby jí předal cenu za Návrat roku. To ale ještě netušil, co přijde.

Ivetě musel pomoci vylézt na pódium nejen přítel Rychtář, ale také moderátor večera Jan Rosák (65). Stěhovali ji jak almaru. Zpěvačka na vysokých podpatcích sotva chodila, všechny na scéně objímala a pak se rozplakala do mikrofonu. „Všem vám moc děkuji, že jste při mně stáli,“ mumlala. Následně si, podle odpoledního doporučení od štábu, sedla (velmi tvrdě!) na schody a zazpívala na playback jednu píseň.

Během potlesku pak znovu plakala. A aby měla snazší cestu ze schodů, boty s obrovskými podpatky si sundala a pobíhala po pódiu jako kachna. Když si sedla na své místo v hledišti, seděla jako opařená…

Kdo dostal cenu?

Žena roku: Dana Morávková

Muž roku: Václav Neckář

Návrat roku: Iveta Bartošová

Jak vypadala noc Bartošové po pátečním fiasku? Čtěte v zítřejším Aha!

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
zamlzena
4. 9. 2012 • 18:08

v pití alkoholu na hlavu a v drogách mladistvývh. nProč potom tolik kritičnosti? Mně to přijder zase jako měření dvěma různými metry. David to zažívá také. Proč trochu nebojovat právě za jeden metr pro všechnxy? Nikdy nikdo totiž neví.......

hejhej
4. 9. 2012 • 13:33

Barrandov se hlavně snažil,aby měl sledovanost.Proto také budou na podzim opakovat pořad,kde blije,jak jí kdo ublížil atd.Pomoci si bude muset Iveta sama.Pokud bude spoléhat na milence a jemu podobné,tak se s chlastu nedostane nikdy.

satelit
4. 9. 2012 • 10:41

Kdyby kdokoli z nás obyčejných si jednou na veřejnosti dovolil malér jako Iveta, je bez práce a sociálka mu rve děti z náručí. Jak dlouho trvalo, než se někdo začal zabývat prostředím, ve kterém vyrůstal syn Artur? Jak dlouho nás budou media krmit takovými společenskými troskami a budou jím stále dávat šance a ceny?

girasole.
3. 9. 2012 • 19:34

Hmmm, vràvorala v zabkàch tak ji mohli nechat jìt rovnou naboso

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.