Sex s vůní latexu...9 nejulítlejších forem fetišismu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sex s vůní latexu...9 nejulítlejších forem fetišismu

 (: profimedia.cz, archiv)

Mizí vám ze skříně kalhotky? Vzrušují vás doteky latexových rukavic na holou kůži? Máte rádi, když vás horký vosk pálí na stehnech? Pak jste se možná ocitli na okraji světa zvaného fetišismus. Možná v tomhle trochu zvrhlém světě dávno žijete, byť si to nejste ochotní přiznat.

Fetišismus je starý jako lidstvo samo, neoddělitelně patřil a patří k sexuálním hrátkám mnoha lidí. Kvůli téhle úchylce se začaly vyrábět kožené boty na extrémně vysokých podpatcích, latexové oblečky i docela děsivé masky na obličej. Fetišismus má totiž tisíce podob. Tady je devítka těch nejulítlejších…

Hodně drahá zábavička
Dovádění v latexu, používání pout nebo oblékání do bizarních kostýmů stojí pěkných pár korun. Fetišisté jsou tak vítanými zákazníky každého sexshopu. Za svoji zálibu totiž dokáží utratit pořádný balík, jediný kostým stojí deset tisíc a více. Nevěříte?

  • Černá latexová kukla s návlekem na krk - 1295 Kč
  • Pieircingová ozdobado bradavek - 2 x 95 Kč
  • Černé latexovérukavice - 1895 Kč
  • Latexovýkorzet - 4495 Kč
  • Černé latexovépunčochy - 1895 Kč

Kolik stojí další »hračky« fetišistů?

  • Lékařské rukavice – 295 Kč
  • Dámské boty s vysokými podpatky – 17 595 Kč
  • Námořnická souprava (pro ženy) – 2955 Kč
  • Plenkové kalhotky – 695 Kč
  • Důtky – 2095 Kč
  • Postroj (pro muže) – 2195 Kč
  • Pouta na nohy – 4895 Kč
  1. Strýčku, nafoukni mi balonek!
    I když to možná vypadá neuvěřitelně, spoustu mužů opravdu vzrušuje pohled na slečny hrající si s nafukovacími balonky. Tahle úchylka má každopádně jednu velkou výhodu – pořízení pouťových balonků nikoho nezruinuje.
  2. Polib mi boty!
    Nohy a chodidla fascinují řadu fetišistů. Osahávání a líbání nohou je totiž dostává do varu. Hitem jsou i vysoké boty na kožených podpatcích, kožené, latexové nebo dokonce z PVC.
  3. Ring volný!
    Čistě mužský sport v podání slabšího pohlaví dokáže účinně stimulovat sexuální choutky mužů i žen. Nemusí se jednat jen o souboje dvou dívek, ale i utkání muže s ženou. Žena by však měla vždy přesvědčivě zvítězit.
  4. Touha po krvi
    Upíří hrátky, při kterých teče falešná (někdy ale i skutečná) krev proudem, patří mezi poměrně nebezpečné úchylky. Někdy totiž může »upír« ve svém vzrušení přestat vnímat bolest druhého. Výsledkem mohou být těžká zranění.
  5. Jsi můj otrok, tak poslouchej!
    Řetězy, pouta, smyčky kolem krku. Pocit absolutní nadvlády milují ženy i muži. Při svých hrátkách po svých otrocích nezřídka vyžadují opravdu neuvěřitelné věci, třeba tahání vozíku s »pánem« ve speciálních postrojích.
  6. Umělohmotní lidé
    Fetišisty maskované v často děsivých latexových maskách není obvykle vůbec poznat. Umělohmotné oblečky nicméně řada fetišistů považuje za neskutečně dráždivé.
  7. Nikotinový sex
    Ano, cigareta v ústech je dalším sexuálním fetišem, který řadu lidí vzrušuje. Milování v cigaretovém kouři je pro ně vrcholem milostných hrátek. Ministr zdravotnictví musí nad touhle úchylkou jen udiveně kroutit hlavou.
  8. Prosím, vyměň mi plenu!
    Dospělé ženy navlečené do plen, v ústech převalující dudlík. I takhle mohou vypadat skvělé sexuální hrátky podle fetišistů. Jak někoho může přitahovat iluze sexu s novorozencem je vážně k nepochopení.
  9. Když se dvě perou……
    třetí onanuje. Takto dost často fungují oblíbené fotografie fetišů, na kterých si dívky rvou vlasy, snaží si vzájemně vydloubat oči nebo se škrtí. Násilí v podání dvou a více dívek je pro některé muže prostě neodolatelné.

TEST: Nejste také fetišista?
1. Líbí se vám dovádění v podvazcích nebo punčocháčích?
2. Voní vám použité spodní prádlo partnera?
3. Máte u sebe při masturbaci nějaký oblíbený předmět?
4. Vzrušují vás velká ženská ňadra nebo pořádně velké penisy?
5. Toužíte ve vašich sexuálních fantaziích po latexovém obleku?
6. Raději se ukájíte sami u pornografického časopisu, než abyste se věnovali skutečnému sexu?

Vyhodnocení:
Jestliže jste odpověděli na tři a více otázek ANO, máte sklon k fetišismu. Pokud ale vaše představy a i jejich realizace nepřekračují rozumnou míru, rozhodně se nemusíte považovat za »úchyláka«.

Co je vlastně fetišismus?
Fetišismus je erotické zaměření na určité druhy předmětů či na jisté části těla. Pokud se například mužům líbí ženy s bujným poprsím, představují pro ně velká ňadra sexuální fetiš. Nejznámějším příkladem fetišismu je, když si fetišista doma schovává dámské prádlo a onanuje při něm. Mezi další oblíbené fetiše patří dámské nohy, boty, silonky, latex, igelit nebo plenky. Fetišem se však v některých případech stává třeba zvíře, oheň, socha a podobně. Ke styku se zvířetem ale vůbec docházet nemusí, fetišistovi leckdy stačí mít jen psí obojek nebo dráp kocoura. Ne každý fetišismus má racionální zdůvodnění, fetiš totiž nemusí mít k sexuálnímu objektu žádný tělesný vztah. Poněkud kuriózně pak působí zbožňování věcí nevábných, například zápachu lidského potu, nebo věcí přímo odporných – třeba smradlavých odpadků.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.