Válka Jacksonových! Janet zfackovala neteř, má ji za kurvičku! Paris musela volat policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka Jacksonových! Janet zfackovala neteř, má ji za kurvičku! Paris musela volat policii!

Ještě na Michaelově pohřbu v roce 2009 držely Janet a Paris při sobě. Dnes by si oči vyškrábaly!
Ještě na Michaelově pohřbu v roce 2009 držely Janet a Paris při sobě. Dnes by si oči vyškrábaly! (Profimedia.cz, ČTK/AP)

Tři roky po smrti krále popu Michaela Jacksona (†50) je jeho rodina rozhádaná jako nikdy předtím. Ve sporu o 30 miliard korun dědictví se rodina poprala! Padaly facky, rány pěstí i urážky.  V roce 2009 společně slzeli nad Michaelovou rakví, teď se do krve nenávidí.

Do domu, kde bydlí Michaelovy děti, přijela v pondělí teta Janet (46) s bratry Jermainem (57) a Randym (50). Ze zatím nejasného důvodu chtěli Paris (14), Prince Michaela I (15) a Prince Michaela II. (10) odvézt, což ale děti odmítly. Chtějí žít s babičkou Katherine (82).

„Ty zkažená malá kurvičko,“ křičela podle svědků na neteř Janet. „Tohle je náš dům, nepatří rodině Jacksonových, jen nám. Táhněte do hajzlu!“ nebrala si servítky Paris, která z dítěte rychle dospěla v rozhodnou mladou dámu. Načež jí teta Janet vlepila facku!

Pak se hádka přenesla do domu, kde se Jermaine a Randy poprali s bratrancem Trentem, který je oba zřídil pěstmi! Potom přijela policie a všechny zklidnila. Nikdo nebyl zatčen, ale vyšetřování pokračuje. Při tom, jak se vzájemně nenávidí, nelze vyloučit následné žaloby za napadení.

„Děti byly přepadeny v domě Katherine Jackson a v zájmu vlastního bezpečí musely tento dům dočasně opustit,“ řekla později mluvčí sourozenců.

Většina Michaelových bratrů a sester pokračuje v napadání zpěvákovy poslední vůle, která je podle nich obrala o oprávněné dědické podíly. Tvrdí proto, že dokument je neplatný, nebo dokonce zfalšovaný. Jde přece o pohádkových 30 miliard korun!



Přečtěte si
mandat
27. 7. 2012 • 08:14

To neni pravda. Janet ji chtela vzit sebou, chtela vzit Paris mobil a nadavala ji.Policii zavolala ostraha.Zrejme si naplanovali sourozenci Michaela, ze bude lepsi, kdyz budou jeho deti u nich. Nastesti jsou u bratrance a babicka je uz take doma.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.