Čůrající chalupář baví celý svět! Google nafotil do internetových map dalších 50 českých měst! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čůrající chalupář baví celý svět! Google nafotil do internetových map dalších 50 českých měst!

Moravská Třebová - »Muž, který měl gule a postavil se Googlu«. Snímek s tímto názvem se stal jedním z prvních, které začaly po internetu kolovat.
Moravská Třebová - »Muž, který měl gule a postavil se Googlu«. Snímek s tímto názvem se stal jedním z prvních, které začaly po internetu kolovat. (Google.cz)

Močící chlápek, dopravní nehoda, veselka nebo třeba lidé venčící poníka. To jsou mnohdy neuvěřitelné obrázky z českých ulic, které lze najít pomocí map Google Street View. Ty jsou volně dostupné na internetu a byly před pár dny aktualizovány.

Dříve byla virtuální procházka možná jen po Praze a několika dalších místech, nově přibylo 50 měst a zmapována je i většina českých silnic. Internetoví fanoušci začali okamžitě reagovat a zveřejňovat nejzajímavější záběry. Teď se jimi baví nejen Češi, ale i lidé v zahraničí. Je dost možné, že jste na fotografiích zachyceni i vy...



Přečtěte si
ivoadler
3. 7. 2012 • 14:12

s gustem močím venku. Ale obvykle se se otočím proti zdi. Takhle do prostoru si to užívám jen na chalupě, když se jdu před spaním vymočit na zápraží.

hillaarka
24. 6. 2012 • 13:59

ty ochcavači trávníků, myslela jsem, že máš většího ptáka, zatím jsi jeno veliký čůůůůráááák

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.