Stropnického trapas: Spletl si místo vystoupení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stropnického trapas: Spletl si místo vystoupení!

Martin Stropnický prokázal odvahu
Martin Stropnický prokázal odvahu (Marek Pátek)

Herec Martin Stropnický (55) je, zdá se, malinko zmatený. Před dvěma týdny zkolaboval a skončil v nemocnici. Manželka Veronika Žilková (50) věří, že kolaps způsobilo přepracování.

Herec je ale nepoučitelný, a jen co ho z nemocnice pustili, jel hrát do divadla. A včera přislíbil účast na dětském dnu v autosalonu Klokočka, kam i s dcerou Kordulkou (6) dorazili o téměř tři hodiny později.

Proč? „Spletl jsem si akci,“ vysvětloval organizátorům. S dcerou si užívali nepozvaní na jiném dni pro děti! „Ale bylo mu divné, že mu nechtějí dát poukázky na nápoje!“ popisovali pak organizátoři. Když se konečně objevil, byl i přes velký trapas v dobré náladě. A vypadal skvěle! Po kolapsu ani památky.

Herec o svém zdraví nerad mluví kvůli své mamince. „Vždycky se vše z novin dozví dřív, než já jí stačím zavolat!“ stěžuje si. „Cítím se dobře, jsem v pořádku,“ prozradil a hned nás o tom přesvědčil, když se posadil na zem a nechal přes sebe skákat akrobaty na kolech. Pak s Kordulkou rozkrájeli dort, nacpali se, pohráli si a zhruba po dvou hodinách odjeli.



Přečtěte si
rejpal3
27. 5. 2012 • 17:49

Ne, jenom chlastat - nedali mu nápojové poukázky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.