Prázdná Sněmovna: Za tohle berou majlant... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prázdná Sněmovna: Za tohle berou majlant...

Premiér Nečas cosi vykládá, většina poslanců ale pláchla! Že by šli do zoo?
Premiér Nečas cosi vykládá, většina poslanců ale pláchla! Že by šli do zoo? (Aha! – Martin Přibyl)

Víte, jaké jsou měsíční náklady na jednoho poslance? S platem, náhradami, služebními auty a dalšími věcmi 290 tisíc Kč měsíčně z našich daní. Respekt ke svému povolání ale nemají!

A výjev, který včera zachytil fotoreportér Aha!, to potvrzuje: v sále, kde promlouval premiér Petr Nečas (ODS), totiž spíše podřimovalo než poslouchalo pouhých třicet poslanců!

Zbytek z 96, kteří se ke včerejší schůzi dostavili, se zřejmě coural kdesi v kuloárech. A celých 104 zákonodárců z celkové dvoustovky se pak včera zřejmě rozhodlo si nekazit slunečný den prací. Škoda, že to není tak jednoduché i pro nás, obyčejné smrtelníky…

Autor:  vr

Přečtěte si
marmat
6. 5. 2012 • 19:45

Vymyslí nějakou PÍ....NU jako, že oba rodiče podepsat při OŠETŘENÍ dítěte!!! "Zapoměli" na to, že je polovina rodičů rozvedena a z toho jich X % netuší, kde ten druhý je !!! Takže po PŘEHMATU BLBCŮ z ABSURDISTÁNU přijde obratem na program NOVELA tohoto čerstvého nařízení!!! Sníme, nebo bdíme a že to vůbec vydržíme ??????????!!!!!!!!!!!

zadnice
5. 5. 2012 • 15:54

Nechce, ale už jsem dost stár, abych mohl někam odejít.

zadnice
5. 5. 2012 • 15:53

Ti jsou placeni z daní občanů. Převážně se jen hádají, flákají a když něco náhodou vymyslí sami, tak je to paskvil!!! Nakopat je do zadků a vyhnat do opravdové práce!!!

illis
4. 5. 2012 • 19:56

před důchodem se snižují pracujícím platy, v důchodu zase žádná valorizace kvůli pokynu shora, je mi jasné, že za to mohou ti nahoře, je to pěkná sebranka . Majetky, luxusní auta a spoustu dalších požitků a ty občane, žij klidně o chlebu a o vodě. Co si pomyslet o koaliční poslankyni lékařce Gabriele Peckové a jejích slovech - "Ať se nám to líbí, nebo ne, úsporná opatření pocítí v tomto případě ve svých peněženkách senioři, ale oni se tomu přizpůsobí. Já to vím, protože s nimi pracuji celý život,“ dodala a vysloužila si silnou reakci ze strany opozice, která dávala najevo svůj šok. K téhle lékařce bych nešla, ani kdybych musela. Jako žena a dětská sestra se za ni stydím. Oni totiž díky přemrštěným platům budou mít důchod pěkný. Že vám není hanba Gabrielo Pecková, ani vás nemohu oslovit titulem, tolik se za vás stydím. Poslancům bych sebrala jejich óbr platy a nechala bych jim to jako čestnou funkci . Tam by se hodně ušetřilo, protože by tam nikdo bez toho platu nezůstal .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.