Leoš Mareš odhalil: Vím, jaké spodky nosí Pepa Vojtek! A Rytmus ukázal nový „účes“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Leoš Mareš odhalil: Vím, jaké spodky nosí Pepa Vojtek! A Rytmus ukázal nový „účes“

Pepa Vojtek
Pepa Vojtek (Martin Hykl, Marek Pátek)

V Hlasu Česko Slovenska bylo zase rušno. Už zkraje pořadu všechny šokovala Rytmusova nová image. To ale nebylo nic proti tomu, když začal Leoš Mareš mluvit o tom, co má porotce Pepa Vojtek pod kalhotami.

Porotce-kouč Hlasu Česko Slovenska raper Rytmus se postaral v nedělním přenosu o pozdvižení. Zřejmě si spletl hřeben s žiletkou, a tak usedl do porotcovského křesla s hlavou jako dětská prdelka. Zlatý hřeb večera ovšem přišel až o několik desítek minut později a postarala se o něj krásná Barbora Švidraňová ze stáje Pepy Vojtka.

Rytmus: Vše o mně najdete ZDE... http://www.ahaonline.cz/rytmus

V medailonku předcházející jejímu skvělému vystoupení se totiž nechala slyšet, že jediné, co by nechtěla na svého kouče vědět je barva jeho spodního prádla, což pro ni platí i naopak. A to by samozřejmě nebyl Leoš Mareš, aby se k tomuto momentu v interview nevrátil.

„Tak co říct, když dostaneš dementní otázku,“ pokrčila rameny Barbora. Leoš však neváhal a sladké tajemství mladé energické zpěvačce prozradil: „Jako rocker má kožené trenky s velkým ostnem uprostřed.“ Soudě podle vyděšeného výrazu samotného porotce byl buď Mareš s tímto tipem mimo anebo tak skandálně blízko pravdě, až to Vojtka vyděsilo.

S vystoupením své svěřenkyně byl ale nadmíru spokojený a dokonce se nechal slyšet, že v případech, jako je zcela jistě i zrzka Barbora, jedná se svými svěřenci jako se sobě rovnými, neboť jsou někteří lepší než on sám. Klobouk dolů takové sebekritice.  

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.