Trapas reportéra Primy: Přijeďte holky Vyš*kat, přeřekl se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trapas reportéra Primy: Přijeďte holky Vyš*kat, přeřekl se

Ladislavu Hruškovi došlo, co právě řekl
Ladislavu Hruškovi došlo, co právě řekl (reprofoto TV Prima Family)

VIDEO Tak tohle je pořádný trapas! Jednomu z nejvýraznějších reportérů zpravodajství FTV Prima Ladislavu Hruškovi se podařil přeřek, který je snad nejčernější noční můrou všech televizních tváří. Když mluvil o typickém velikonočním zvyku, místo slova »vyšupat«, z něho vylezlo »vyš*kat«.

Ladislav Hruška není prvním ani posledním reportérem, který podlehl při přímém vstupu do zpravodajství nervozitě a přeřekl se. Jde ale zřejmě o jeden z nejúsměvnějších přeřeků vůbec. A stačilo tak málo – písmenko p zaměnil za k a televizní trapas století je na světě.

Co záměnou písmenek způsobil, si okamžitě uvědomil, přesto zachoval klidnou tvář a vše ještě trochu opepřil: „Co dodat závěrem? Snad jen že pokud dorazíte do hlavního města koledovat, vyš*kat… Nebo vyšupat holky, jak chcete, na trase metra C, nedáte ani ránu,“ dokončil s úsměvem reportáž o výluce metra.

Rozhodně ale není sám, kdo okusil pořádnou televizní ostudu. Stejně tak se znemožnila před časem i Michaela Ochotská, když informovala, že „Dominik Duka uctil své ostatky,“ dále Hruškův kolega Jakub Weinlich, který zas prohlásil za mrtvého namísto Václava Havla Václava Klause nebo když v České televizi při Velké Pardubické unikla interní komunikace, kde identifikovali Josefa Váňu jako „toho s červenejme p*čama“.

Na celou vtipnou scénku se můžete podívat ZDE:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.