Ahoj, jsme Eda & Mahulena a naučíme vás akrobatický sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ahoj, jsme Eda & Mahulena a naučíme vás akrobatický sex!

Opice
Opice (: Aha! – Martin Pekárek)

Člověk je tvor vynalézavý, v sexu to platí stonásobně. Důkazem jsou také milostné polohy. Běžně jich používáme maximálně deset, existuje jich však několik stovek a nové stále přibývají. Nad některými z nich zůstává rozum stát, tváří se totiž tak, že jsou určené jen pro hadí muže a ženy. Vybrali jsme sedmičku bezmála akrobatických milostných poloh, každou na jeden den, ode dneška až do soboty.

Nohy téměř za krkem Záda prohnutá jako luk Troufnete si na to?

VAROVÁNÍ:
Milování by mělo být příjemným zážitkem. Pokud při zkoušení vyobrazených poloh zjistíte, že jsou pro vás příliš náročné nebo dokonce bolestivé, raději si je upravte podle svého. A nebo se na ně úplně vykašlete!
Redakce Nedělního Aha! nenese žádnou zodpovědnost za případné zdravotní újmy!
Během fotografování nebylo ublíženo žádné dřevěné figurce.

Záleží jen na vás, jestli v sobě najdete odvahu je jednu po druhé vyzkoušet. Průvodcem vám bude náš milenecký páreček Eda & Mahulena. Na akrobatické polohy jsou vážně mistři!

OPICE
Poloha na neděli
Míra náročnosti: *****
Muž si lehne na záda, rukama se zapře o postel a mírně nadzvedne pánev. Žena si s mírně roztaženýma nohama sedne na vrchol jeho stehen tak, aby o ni byl muž zapřený a neodrovnal si tak během chvilky břišní svalstvo. Poté, co žena velice opatrně zavede penis do vagíny, by muž měl partnerku mírně nadzvedávat nohama a pronikat do ní. Žena může polohu ještě o něco vylepšit krouživými pohyby pánve.
Tip Edy & Mahuleny: Lidi, pro snazší provedení pozice je praktické, když se vzájemně uchopíte za zápěstí. Nám dřevěňákům to jde špatně, protože nemáme prsty, vy ale každopádně získáte na stabilitě.

OPĚRADLO
Poloha na pondělí
Míra náročnosti: ****
Muž se posadí a nohy natáhne před sebe. Žena si lehne na záda, buď přímo na mužovy nohy, případně mezi ně. Zdvihne nohy nahoru a opře si je o mužova ramena. Muž pak opatrně zavede penis do pochvy a provádí mělké, nebo důrazné průniky, přičemž si partnerku přidržuje za zadeček nebo boky. Velice náročná pozice je o něco lehčí, pokud si žena záda podloží třeba polštářem.
Tip Edy & Mahuleny: Vysilující je tato poloha zejména pro muže, které záhy mohou začít bolet záda, ruce i břicho. Proto není od věci, když si partner opře záda třeba o zeď.

NENÍ ÚNIKU
Poloha na úterý
Míra náročnosti: ***
Jedna z pozic, ve které je dominantní muž. Žena si lehne na břicho, ruce položí před sebe a nohy dá kousek od sebe. Muž se zezadu posadí obkročmo na ženu, jednou rukou se opře o zem, druhou o ženu tak, aby neměla mnoho šancí se pohybovat. Pak zavede penis do vagíny a provádí zprvu pomalé a opatrné průniky. Později, pokud je to i partnerce příjemné, mohou průniky nabrat na síle.
Tip Edy & Mahuleny: Pěkně z toho brní zadek, třeba my ho máme už úplně dřevěný. Teda vlastně my ho máme dřevěný pořád, a pokud nechcete dopadnout stejně, umístěte pod partnerčinu pánev polštář. Hodně to usnadní polohu.

SVÍČKA
Poloha na středu
Míra náročnosti: *****
Partnerka ležící na zádech zvedne nohy i tělo do pozice, kterou běžně známe z tělocviku jako »svíčka«. Tím ale gymnastické cvičení nekončí, v této pozici totiž musí obě nohy rozevřít, jako by se snažila udělat »provaz«. Muž přes ženu nakročí tak, že se oba milenci vlastně dokonale překříží. Pak penis, který v této poloze musí být prakticky kolmo k zemi, opatrně zavede do pochvy. K pronikání dochází tak, že muž mírně pokrčuje obě nohy najednou. Pro ženu je někdy příjemnější, pokud ji muž zároveň přidržuje nohy.
Tip Edy & Mahuleny: Pozor, tato pozice může být pro některé muže extrémně bolestivá, problém bývá v potřebě vychýlení penisu z »běžného« směru. Proto, pokud muže už pokusy o tuto polohu zabolí, měl by od ní upustit.

SKLUZAVKA
Poloha na čtvrtek
Míra náročnosti: ****
Partner si lehne na záda, nohy má mírně pokrčené u sebe. Žena se položí na muže, ale obráceně. Trup těla má přitom mírně zvednutý vzhůru díky tomu, že si ho opírá o mužovy nohy. Penis do pochvy zavádí žena, oba milenci se pak pohybují nahoru a dolů ve vzájemném protipohybu. Pohyby by to ale měly být jen mírné, aby penis nechtěně nevyklouzl.
Tip Edy & Mahuleny: Chceteli, aby vše šlo jako po másle, použijte olejíček – masážní nebo erotický. My dřevěňáci bychom ho taky použili, ale pak bychom byli pořád namazaní. Takže si ho radši odpustíme.

LUK A ŠÍP
Poloha na pátek
Míra náročnosti: ****
Partnerka si lehne na záda, rukama se zapře o zem (nebo o postel), nohy a boky zvedne vzhůru a opře je o partnerovu hruď. Partner drží partnerku za zadeček ve vzduchu, sám klečí a mírnými pohyby vniká do ženy. Tato poloha je velice náročná pro muže, který musí mít sílu v rukou, břiše i zádech.
Tip Edy & Mahuleny: Chacha, tohle chce svaly jako má dřevorubec. Pokud je, pánové, nemáte, nezoufejte! Polohu je možné provádět i tak, že žena leží na posteli, zatímco muž u postele stojí, nemusí tedy klečet.

HLAVOLAM
Poloha na sobotu
Míra náročnosti: *****
Žena si lehne na bok a nohy dá od sebe tak, aby muž, ležící také na boku, do ní mohl vstoupit. Partner ale leží obráceně, takže žena má jeho nohy u své hlavy, on leží mezi jejíma nohama. Ona se může přidržovat partnerových nohou, on může mít ruce položené či zapřené o její zadeček. Pak může dojít k opatrnému spojení a opakovanému, ale opatrnému pronikání.
Tip Edy & Mahuleny: Muž by se měl jednou rukou zapřít tak, aby celou vahou neležel na noze ženy, kterou má pod sebou.

12.11.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.