Sebevrah-packal: Pořezal si ruce, opil se, naboural... A všechno přežil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sebevrah-packal: Pořezal si ruce, opil se, naboural... A všechno přežil!

Tady muž boural.
Tady muž boural. (pro Aha – Marcela Tolašová)

Velmi krkolomným způsobem se snažil skoncovat se životem sebevrah (34) z Františkových Lázní. Jak se ale ukázalo, byl to pořádný packal!Zabít se totiž pokusil hned třemi způsoby!

1. pokus: Ostrým kuchyňským nožem si několikrát zkoušel podřezat zápěstí. Bolest byla ale tak velká, že nedokázal přitlačit a přetnout žíly.

2. pokus: Zkusil se upít k smrti. Taky marně…

3. pokus: Opilý nasedl do náklaďáku a vyrazil do centra lázeňského města. Rozjel se a ve vší rychlosti napálil do stromu. I to ovšem přežil…

„Přijela jsem domů a viděla auto čumákem zabořené do stromu. Měl pořezaná zápěstí, ránu na hlavě a něco blábolil,“ popsala nehodu svědkyně. „Muž byl z vozu vyproštěn a ošetřen na chirurgii nemocnice v Chebu a poté propuštěn domů,“ potvrdila mluvčí chebské nemocnice Barbora Silná.

Kuriózní na celém případu je i to, že neúspěšnému sebevrahovi za jeho kousek hrozí až tříleté vězení! „Je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ upřesnila policejní mluvčí Martina Hrušková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.