Oscarový víkend v Hollywoodu: Cameron Diaz to přepískla s alkoholem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Oscarový víkend v Hollywoodu: Cameron Diaz to přepískla s alkoholem!

Opilá Cameron Diaz.
Opilá Cameron Diaz. (Profimedia.cz)

Naparáděný i notně rozdováděný Hollywood byl celý víkend ve znamení předávání filmových Oscarů. I když samotný ceremoniál, kdy sošky našly náruče svých majitelů, se konal až dnes v jednu hodinu po půlnoci.

Média už ale s předstihem přidělila jednu pomyslnou sošku herečce Cameron Diaz (39, Charlieho andílci), která byla vyhlášena »opilcem roku«.

Předoscarové veselí se Cameron skutečně dost vymklo z rukou a na mejdanu v Beverly Hills do sebe lila jednoho panáka za druhým. Po pár hodinách byla tak opilá, že jí do auta musel pomáhat kolega Colin Firth (51, Králova řeč).

Cameron měla skelný pohled a pomačkanou blůzku, vykukovaly jí černé krajky podprsenky, šněrovala chodník, no zkrátka – pod obraz.

Ještě horší bylo, že se za divokého opileckého smíchu válela v autě po sedadle a nevěděla, kam uložit své jindy tak atraktivní pozadí. Měla by si vzít příklad z kamarádky Sandry Bullock (47). Ta sice z mejdanu obcházela bosá, ale střízlivá. Prostě ji bolely nohy.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.