VIDEO Nová internetová blbka: Ochutnala jsem sprchový gel, jestli to není žvýkačka. Nebyla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO Nová internetová blbka: Ochutnala jsem sprchový gel, jestli to není žvýkačka. Nebyla...

Veronica má slabost pro sprchové gely
Veronica má slabost pro sprchové gely (youtube.com)

Tohle jste ještě neviděli! Slečna Veronica miluje sprchové gely až k sežrání… a to doslova. Podívejte se na její ulítlou recenzi, která se stala internetovým hitem!

Veronica má slabost pro koupání a sprchové gely nejrůznějších vůní. Podstatné je, aby se dobře nanášely a hydratovaly, což několikrát zopakovala ve své »recenzi«. „Konečně jsem se vyléčila z chřipky a mohla jsem si hupsnout do vany. Ráda se koupu, čtu si knížku, prostě naložená hezky do pěny,“ zazní v úvodu videa.

A pak už to Veronica vezme hopem a »recenzuje« jeden sprchový gel za druhým. Při hodnocení došla k převratným objevům, že gel s vanilkovou vůní voní opravdu vanilkově, medový voní po medu a rýžový po rýžových výrobcích.

Největším úlovkem v její sbírce je ale speciální gel z vánoční edice obsahující třpytky. Ty sice nejdou moc vidět, ale na tom nesejde. Podstatná je přece vůně a tento gel prostě nemá konkurenci.

„Když si k němu čuchnete, tak prostě neuvěříte, že to není žvýkačka. Už jsem jednou ochutnala a opravdu není, ale jinak je dokonalý. Krásně se nanáší, hydratuje, je moc příjemný a ta vůně vám vydrží,“ pěje Veronica ódu na oblíbený kosmetický výrobek. Přitom je naložená ve vaně oděna jen do plavek, pravděpodobně jen vrchního dílu, aby si její tělo dostatečně užilo gelový koktejl.

Svou »recenzi« doplnila i o tělový peeling. Ten ale může v koupelně způsobit pořádné nesnáze. „Opatrně, je olejový. Pokud se chcete potom holit, tak to holítko by vám nefungovalo,“ varuje Veronica, která na svém blogu přiznala, že při natáčení videa pociťovala lehkou nervozitu.

Podívejte se na opravdu nevšední recenzi sprchových gelů, kterou vytvořila Veronica!



Přečtěte si
peppa_pig
20. 2. 2012 • 09:34

že se autor opravil. To je taky fajn :o)

gugga
18. 2. 2012 • 13:34

tak jsem se hodne podival... Neni autorka clanku na tom videu?

winterfreshka
18. 2. 2012 • 10:28

Pos...a

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.