Hvězda trháku Sám doma Macaulay Culkin: Troska! Kvůli drogám... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda trháku Sám doma Macaulay Culkin: Troska! Kvůli drogám...

Takhle zbědovaně vypadá Culkin dnes.
Takhle zbědovaně vypadá Culkin dnes. (Profimedia.cz)

Z roztomilého Kevina z filmu Sám doma, který dojímal lidi na celém světě svými vylomeninami, se stala troska. Herec Macaulay Culkin (31) vypadá jako vlastní stín.

Neupravené vlasy, vyzáblá postava a ztrhaná tvář, na níž se podepsala léta užívání omamných látek. Takhle se Macaulay představil svým věrným fanouškům v New Yorku. A aby se vůbec udržel na nohou, musel neustále usrkávat z plechovky s energy drinkem.

Americká média spekulují o mentální anorexii, častém užívání drog a tlumičů bolesti. Světovou hvězdou se stal v pouhých deseti. Tehdy byl bezkonkurenčně nejlépe placeným dětským hercem Hollywoodu. Za film bral v přepočtu 120 milionů Kč.

Jenže osud ho taky nešetřil. Musel se vyrovnat s osobními tragédiemi – smrtí sestry Dakoty, jež zemřela při autonehodě, i nevlastní sestry Jennifer, která se předávkovala drogami. O návrat na stříbrné plátno se pokusil v roce 2000. Bez větších úspěchů.

„Neznám méně obsazovaného herce, než jsem já,“ svěřil se v jednom z rozhovorů Culkin, který se stal závislým na marihuaně a psychofarmakách.

Přečtěte si
jity
16. 2. 2012 • 12:31

co dělají drogy anebo alkohol. Je ho kluka škoda, Sám doma byly moc pěkné filmy. Proč musí mít dětské hvězdy tak zamotané osudy. Ten Jaro Slávik má pravdu, děti do showbyznysu nepatří.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.