Herec Vojta Dyk: Vyhazov z Národního! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Vojta Dyk: Vyhazov z Národního!

Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk
Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Herce a muzikanta Vojtu Dyka (26) podle našich informací vyhodili z Národního divadla. Vedení prý bylo nespokojené s jeho neustálými změnami v termínech – kdy může hrát a kdy ne.

„Nechci být na ničem závislý, proto z Národního divadla odcházím. Prostě chci méně pracovat a více si užívat života,“ přiznal nám Dyk, který momentálně hostuje v představení Národního divadla Radúz a Mahulena. V něm bude hrát do začátku května, pak divadlo definitivně opustí.

Následně chce hodně cestovat se svojí přítelkyní Tatianou Vilhelmovou (33). Zatím spolu zvládli jen krátkodobé dovolené. Tu poslední prožili v Thajsku. Část cesty do Dubaje ale absolvovali s hereččiným stále ještě manželem Pavlem Čechákem (34), který zrovna směřoval se svojí mladinkou přítelkyní Berenikou Kohoutovou (20) na Srí Lanku.



Autor:  lbp

Přečtěte si
xell
12. 2. 2012 • 12:18

Taky si myslím, že pravda o jeho odchodu bude někde uprostřed, jen on se k tomu nemůže nějak vyjádřit, tak v tuto chvíli má bulvár zatim pravdu

jity
12. 2. 2012 • 11:17

on se mu přestěhoval mozek do kalhot. Tak holt mu to přejme, kdo chce kam, pomozme mu tam. Jinak včera Simona Postlerová u Hanzlíka také říkala, že z ND odešla do divadla na Vinohrady a tam je spokojená, protože je prý tam velmi dobrý kolektiv. Tak se špatnými kolegy holt se dobře nepracuje. Třeba ten Dyk má k odchodu důvod.

lukreciaborgia
11. 2. 2012 • 14:13

Vojtěch Dyk-Pytlík je všude a že by byl takový zázrak,není vidět!!Chování nemá,zpívat umí jako všichni u táboráku a hrát neumí.Nebýt Vilhelmové,tak po něm neštěkne ani pes.Pytlík je po otci a Dyk po mámě.

popocatepetl
11. 2. 2012 • 14:10

I mně to připadá. Brzy se ale zlikviduje sám. Teď si chce hlavně užívat života, cestovat a moc nepracovat a až bude znovu chtít pracovat a bude potřebovat peníze, nikdo ho nebude chtít. Tak to bývá. Hlupák.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.