Leoš Mareš: Chce být mezinárodní hvězdou! Ale jeho angličtina je mizerná… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš: Chce být mezinárodní hvězdou! Ale jeho angličtina je mizerná…

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – David Kundrát, Evropa 2)

Česko je pro moderátora Leoše Mareše (35) malé a plánuje velkolepý projekt, v němž by se setkal se zahraničními celebritami. Má to ovšem jeden háček. Jeho jazykové znalosti na to nestačí…

Leoš už má za sebou desítky přímých přenosů, ale stále si nesplnil svůj velký sen. Pokud vše půjde podle jeho plánů, v roce 2013 se v televizi objeví dosud nevídaný projekt. „Plánujeme velký a náročný formát na bázi talk show, kam budou chodit i zahraniční hvězdy,“ prozradil Leoš své plány magazínu Instinkt. K tomu ale potřebuje vynikající angličtinu, která momentálně není jeho silnou stránkou.

„Moje angličtina se za osm let nikam neposunula. Dorozumím se a u toho jsem zůstal,“ přiznal moderátor, který by svou talk show rád konkuroval Janu Krausovi. Nejspíš se poučil Krausovým trapasem, když vedl rozhovor se svým americkým vzorem Larrym Kingem a těžce pohořel. Snad proto teď Leoš tráví studiem angličtiny devět hodin denně. Kde na to bere čas?



Autor:  cam

Přečtěte si
Ferenze113
11. 8. 2018 • 12:47

Toho, že je Leošova angličtina opravdu bídná, jsem si všiml už před relativně delší dobou, myslím si, že by mu prospěl nějaký intenzivní kurz, který by mu dal kvalitní základ. Já jsem navštěvoval https://www.englishstay.cz/ a musím je opravdu pochválit! ;-)

mixey
26. 4. 2012 • 19:46

Připadá mi, že i v Česku je Mareš docela propadák. Jako kdyby TV Nova neměla jiného moderátora, než toho debi.la! Jestli ON bude mezinárodní hvězdou, tak já jsem Nelson mandela!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.