Tatiana Vilhelmová: Na dovolenou letěla s manželem i milencem Dykem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tatiana Vilhelmová: Na dovolenou letěla s manželem i milencem Dykem!

Tatiana Vilhelmová s Vojtou Dykem a o dvě řady za nimi... Pavel Čechák s Berenikou Kohoutovou.
Tatiana Vilhelmová s Vojtou Dykem a o dvě řady za nimi... Pavel Čechák s Berenikou Kohoutovou. (Koláž Aha! – Zuzana Hamplová)

Zatímco Vojta Dyk s Tatianou si jeli užívat romantiky do slunného Thajska, Čechák s Berenikou mířili na Srí Lanku. Bohužel, oba páry nezávisle na sobě zvolily stejný termín a cestu přes Dubaj, která slouží jako přestupní bod pro letadla směřující do obou exotických destinací.

„Když se Vilhelmová potkala na palubě letadla s Čechákem, zachovala sice dekorum, ale vypadala, jako když do ní udeří hrom,“ popsala nečekané setkání obou »nevěrných« manželů jedna z dalších cestujících.

„Naštěstí neseděli úplně vedle sebe, to by byla už velká náhoda a to by Vilhelmová nerozdýchala. I takhle se tvářila dost kysele,“ dodává všímavá pasažérka s tím, že zasvěcení Češi na palubě letadla se pozorováním jejich protažených obličejů královsky bavili po celých 6 hodin letu a navrch ještě při šestihodinovém čekání v transferu.

Krach manželství Vilhelmové a Čecháka začal už před rokem, kdy byla herečka a matka dvou dětí přistižena v objetí mladého milence Dyka. Oficiálně spolu ti dva poprvé do společnosti vyrazili v březnu loňského roku na premiérový večírek filmu Odcházení Václava Havla.

Brzy se začalo mluvit o rozvodu, ten však zatím neproběhl. Oba manželé žijí odloučeně a po boku nových partnerů. Čechák však »parohy« od manželky nemohl dlouho rozdýchat a s herečkou Kohoutovou – dcerou kontroverzní spisovatelky Ireny Obermannové – se začal vídat teprve nedávno.

Vojta s Tatianou jsou mnohem dál, během vydařené dovolené se prý dokonce dohodli, že se definitivně sestěhují do Tánina bytu na pražském Žižkově.



Přečtěte si
lysohlavek02
6. 2. 2012 • 00:08

..zapíchnutým v zadku!

ochman
5. 2. 2012 • 19:21

ne je opravdu ČECHÁK..manžílek Vilhelmové

ochman
5. 2. 2012 • 19:10

ne je opravdu Čechák...Celou dobu jsem myslela že Čehák ! Divné jméno...

ochman
5. 2. 2012 • 19:08

tak ČEHÁK no ! Překlep..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.