Zpitý fotbalista Martin Fillo: Porval se v bordelu! Skončil v poutech v policejním voze a pak na záchytce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpitý fotbalista Martin Fillo: Porval se v bordelu! Skončil v poutech v policejním voze a pak na záchytce!

Namyšlený Fillo nezvládl v pátek alkohol.
Namyšlený Fillo nezvládl v pátek alkohol. (Aha! – Karel Kopáč, ara)

Choval se jako šílenec! Ale metresy z plzeňského nočního klubu Pamela se patrně ještě teď lámou smíchy a nemohou pracovat. Měly z něho srandu. Fotbalista Martin Fillo (25) se zhulákal pod obraz, nezvládl své chování a ztropil skandál. Ostuda jak hrom; skončil v policejních poutech a následně na záchytce.

Takhle slaví mistr ligy? V noci ze čtvrtka na pátek to při návštěvě nevěstince Fillo evidentně přepálil. Horká hlava, třaskavá směs. Pár panáků a už se hnal do konfliktu. „Víte, kdo já jsem? Mám prachy, můžu si to tady všechno koupit,“ povykoval prý, motal se, vyváděl jako primadona.

Vyrazili ho na ulici, protože obtěžoval ostatní hosty. Byl dotěrný a trapný. Pak nevěděl nic lepšího než zdemolovat auto u chodníku a poprat se s policisty.

„Máme hlášeno výtržnictví na ulici Husova okolo třetí hodiny ráno. Došlo k poničení osobního vozu,“ sdělila mluvčí z policejního ředitelství v Plzni Martina Kohoutová. Jméno pochopitelně nezveřejnila. Podle policisty, který si nepřeje být jmenován, připsali na služebně pod vyšetřovací spis – NEZVEŘEJŇOVAT!

Fillovi jako veřejně známé osobě to budou chtít pochopitelně vyžehlit. „Nemáme žádné oficiální zprávy, tak se k tomu nemůžeme vyjadřovat. Hráči už nastoupili dovolenou,“ řekl mluvčí Viktorie Plzeň Pavel Pillár.

Fillo strávil noc na záchytce a zřejmě může očekávat i pokutu za výtržnictví a ničení cizího majetku. Celý den včera nebral telefon, nereagoval na sms.

Prachy mu blbnou hlavu! „Víte, kdo já jsem? Všechny si vás koupím,“ řval Fillo.

Copak se v noci na pátek v Husově ulici v Plzni semlelo? Martin Fillo, který patrně bojuje s frustrací, protože nenastupuje v základu Viktorky, přebral v podniku pochybné pověsti. Od úterka, kdy Plzeň remizovala s Milánem v Lize mistrů, Fillo zjevně slavil. A alkohol ho rozdivočil… Chtěl se rvát, strkal se a provokoval.

„Vyhodili ho ze strip baru, protože se choval jako cvok. Pak vylezl na popelnice, dupal po nich a skočil na auto. Prokopl blatník, pomačkal plechy. Když po něm majitel chtěl uhradit škodu, řval, že si to se všemi vyřídí,“ řekl Aha! přímý účastník incidentu.

Fillo byl prý silně arogantní. „Víte, kdo já jsem? Všechny si vás koupím,“ křičel na lidi na ulici a pak i na policejní hlídku. „Svlíknu tě z tý uniformy, postarám se, aby tě vyhodili,“ vyjel na muže zákona. Museli mu dát želízka, nacpali ho do auta a jeden z policistů si musel sednout k němu. „Byl hrozně divoký. Takový prcek, a jak vyváděl,“ zmínil se druhý strážník, když ho zpacifikovali.

Jiný zdroj, přímo z personálu klubu Pamela, potvrdil, že talentovaný fotbalista vrávoral a padal na lidi. „Je to komediant. Prachy mu blbnou hlavu. Rval se s policií, a ještě řval, že si raději zaplatí záchytku, než aby platil škodu na autě. Měli by si ho v klubu srovnat.“ Ve Viktorii budou zřejmě Fillův incident řešit po dovolené.

Řádil už v září

Je horkokrevný a sebestředný. V září se bývalý reprezentant Fillo dostal do konfl iktu s plzeňským trenérem Vrbou, který ho nestavěl. Vztekle nakopl láhev s pitím a kouče trefi l. Pak došlo údajně k potyčce a Fillo byl přeřazen do béčka. „Nakonec si to vyříkali,“ mírnil napětí mluvčí Plzně Pavel Pillár.

Další případy fotbalové arogance

Řada fotbalistů nezvládá své ego, platí za domýšlivce a dává okolí najevo svoji nadřazenost. Co všechno se dělo v poslední době?

Březen 2007

Hráči národního týmu si na oslavu narozenin Tomáše Ujfalušiho pozvali šlapky. Skandál pokoje č. 433 otřásl na dlouhou dobu reprezentací.

Červen 2008

Martin Fenin popíjel s kumpány Ujfalušim a Kováčem a nad ránem se v centru Prahy serval s údajným sokem v lásce. Kopal do něj a tloukl pěstí.

Duben 2009

Reprezentanti po fiasku se Slováky popíjeli i s děvčaty v hospodě U Matouše. Stálo to židli kouče Radu a pětice hráčů dostala padáka z repre. Ujfaluši a Kováč se do týmu už nevrátili.

Květen 2009

Útočník nároďáku Roman Bednář kupoval kokain. Údajně pro kamaráda. V Anglii ho novinám prásknul přímo drogový dealer. Bylo toho prý 70 dávek!

Listopad 2011

Reprezentace nezvládla svoji zášť ke kritikovi Radku Drulákovi. Hráči na letišti v Černé Hoře skandovali obscénnosti a pak si roztrhali oficiální obleky. Dostali pokutu 2 miliony.



Přečtěte si
zadnice
12. 12. 2011 • 12:46

Pořádně ho nakopat do zadku a vyhodit!

hu11
12. 12. 2011 • 11:15

jsou hodně mizerně s IQ. To jejich dosahuje velice nízkých hodnot a když k tomu přidají alkohol, tak pak jsou zde závěry, nad kterými se normální člověk musí pozastavit. Vedení klubu by mělo zcela vážně zvážit, zda se jim takovýto chudáček vyplatí a nebo ho ce nejdříve prodat a za utržené peníze si zakoupit slušné hráče

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.