Stylisté se děsí beranice Petra Nedvěda: Proboha, kde to sehnal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stylisté se děsí beranice Petra Nedvěda: Proboha, kde to sehnal?

Petr Nedvěd odcházel z nemocnice nepoznán.
Petr Nedvěd odcházel z nemocnice nepoznán. (Aha! – Petr Novotný)

Jako hokejista je Petr Nedvěd (39) králem extraligy. Jenže coby módní expert propadl. Když odcházel z nemocnice po operaci čelisti, kterou mu přerazil spoluhráč pukem, nasadil si na hlavu černou chlupatou čepici. A u stylistů naprosto propadl.

„Tohle se nosí na Sibiři, když mrzne. A ne v Praze, kde je plus deset,“ divil se módní guru Dušan Chrástek. „Vypadá v tom jak Tatar ze salaše. Nechápu, kde k tomu přišel, tohle se snad ani nikde nedá sehnat,“ dodal s tím, že jestli jde o pravou kožešinu, může vyjít i na 10 000 korun.

K Chrástkovi se přidává i další módní stylista Filip Vaněk. „Při svých toulkách po módních obchodech jsem se díky bohu s ničím podobným nesetkal. Netuším, odkud tu beranici má,“ kroutil hlavou.

Důvodem, proč si »to« Petr na hlavu nasadil, snad byla jen touha co nejvíc zakrýt opuchlou tvář. Věřme, že na led se brzy vrátí s grácií a lehkostí, bez výstřelků...



Přečtěte si
marmat
2. 12. 2011 • 14:55

Velká ČEPICE = malá ČELIST

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.