VyVolený Petr Zvěřina: Řídil s drogami v krvi! Půjde sedět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VyVolený Petr Zvěřina: Řídil s drogami v krvi! Půjde sedět?

Petr Zvěřina z VyVolených prý řídil pod vlivem drog, za to mu hrozí rok vězení.
Petr Zvěřina z VyVolených prý řídil pod vlivem drog, za to mu hrozí rok vězení. (Aha! – Martin Hykl)

Jeden z nejvýraznějších protagonistů kdysi slavné reality show VyVolení Petr Zvěřina (34), který se proslavil hláškou, že »nepřijel do Prahy na babettě«, už na motorovém vozidle nepojede nikam. A asi pěkně dlouho. Podle informací deníku Aha! totiž v neděli řídil pod vlivem drog, při čemž jej načapala policie.

Podle informací deníku Aha! Zvěřina dojezdil v neděli kolem desáté hodiny večerní, kdy jej v ulici U Plovárny na Praze 1 zastavila silniční kontrola. Policisté se prý nestačili divit, Zvěřinovo chování a stav mnoho prostoru k zapírání neposkytovaly.

Přestože jméno zadrženého policie nemůže potvrdit, incident přiznala. „Hlídka pohotovostní motorizované jednotky kontrolovala vozidlo Audi A8, které řídil třiačtyřicetiletý muž. Test na drogy prokázal, že je pozitivní na amfetamin a kokain. Dále bylo zjištěno, že od března letošního roku nemá oprávnění k řízení motorových vozidel,“ potvrdila Aha! mluvčí pražské policie Eva Stulíková.

Petra Zvěřinu z Václaváku, jehož si diváci pamatují zejména pro jeho arogantní vystupování, tak čekají perné chvíle, kdy bude mít co vysvětlovat. Za ohrožení pod vlivem návykové látky mu totiž hrozí až jeden rok vězení, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Podle informací Aha! někdejší grafik a posléze moderátor odmítl dát krev a moč. Přestupek, že řídil bez oprávnění, bude řešit příslušný úřad ve správním řízení.

O řidičský průkaz Zvěřina přišel už v roce 2007...



Přečtěte si
ivoadler
13. 11. 2011 • 18:46

Auto řídil třiačtyřicetiletý muž? Ten ale zestárnul. Jedno mu nelze upřít. Umí sice hovno, ale pořád nějak proplouvá.

unno1
9. 11. 2011 • 12:23

Kde toho blbečka zase vyhrabali? Na babetu s ním a ven z Prahy !!!

johanka
9. 11. 2011 • 10:39

Zvěřinovi stačilo, aby se nechal zavřít do vily a choval se jako nepříčetný magor. Na tom založil svou "slávu" a zařadil se mezi VIP (nebo že by to byla "celebrita???) Já vůbec nechápu, co by nás mělo na tomto člověku zajímat, je to normální jednoduchý primitiv Nebo snad dokázal ještě něco jiného, co by stálo za to, aby se o něho kdokoliv zajímal ???

cvifrhofr
8. 11. 2011 • 18:14

je blbeček a nikdo mu to neodpáře.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.