Bartošová: Milenec si těhotenství vymyslel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bartošová: Milenec si těhotenství vymyslel!

Domenico Martucci přepsal na facebook sms zprávu, kterou mu poslal Ivetin Milenec Josef Rychtář.
Domenico Martucci přepsal na facebook sms zprávu, kterou mu poslal Ivetin Milenec Josef Rychtář. (Foto pro Aha! – Karen Mchitarjan, reprofoto facebook)

A je to venku! Bartošová těhotná není. Poplašná zpráva je dílem současného Ivetina milence Josefa Rychtáře, který ji poslal esemeskou svému předchůdci Domenicu Martuccimu.

Ten nelenil a začal si s tématem pohrávat na sociální síti facebook. „Proč jste to poslal zrovna mně? Pokud se to miminko narodí za sedm až osm měsíců, budu jen rád za Vás. Pokud se narodí za čtyři až pět měsíců, telenovela bude pokračovat ještě hodně dlouho,“ napsal Martucci, který evidentně skočil bodyguardovi na špek a spustil obrovský kolotoč.

Když už však bylo jasné, že Ivetě může břicho narůst tak akorát ze špatné životosprávy, Rychtář musel s pravdou ven: „Je škoda, že to tak není, ale co není, může být,“ řekl serveru Super.cz. Jako důvod lži uvedl, že Martucci Ivetu stále obtěžoval nevhodnými návrhy a lež o těhotenství ho měla odradit.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Ponížený Domenico se však zlobí. Nechal se slyšet, že je krajně nevhodné o takové věci vtipkovat. Takovým krokem se Ivetin partner u něj naprosto zdiskreditoval a myslí si, že jediný, kdo mu odteď bude věřit, už je snad jen Iveta.

Martucci zřejmě ví o čem mluví. Sám několikrát během vztahu s Ivetou lhal. jedním si však může být jistý. Přestože Iveta těhotná není, tahle telenovela rozhodně nekončí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.